+ Média

Mark Zuckerberg olyat posztolt, hogy alig tér magához a Facebook

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg december 1-jén bejelentette, hogy megszületett gyermeke, Max. A Facebook alapítója egyúttal azt is megszellőztette, hogy a közösségi oldal 45 milliárd dollárnyi részvényét jótékonysági célokra adományozza.

December 1-jén megszületett Mark Zuckerberg gyermeke, aki a Max nevet kapta. A Facebook alapítója egy bejegyzésben közölte az örömteli hírt, egyúttal nyílt levélben köszöntötte gyermekét. A bejegyzésben kifejti, szeretné, ha Max egy jobb világban nőne fel. Éppen ezért a feleségével a

Facebook-részvények 99%-át jótékony célra fordítják küldetésük érdekében. Ez az összeg körülbelül 45 milliárd dollárra rúg. A történelem egyik legnagyobb jótékonysági felajánlásáról van szó.

Mark Zuckerberg levelében írt az egészségügy problémáiról, valamint az oktatás fejlesztésének fontosságáról is. Bejegyzését olvasva már majdnem egymillióan kattintottak a like gombra, köztük olyan nevek is, mint Arnold Schwarzenegger, vagy éppen Shakira. Zuckerberg  egy héten belül már másodszor hallat magáról széles körben, legutóbb a pulijáról készült fotóval őrjítette meg a Facebook felhasználóit. 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top