+ Design

Pucér modellek helyett befolyásos hírességeket mutat be a Pirelli

Pirelli 2016

A Pirreli 1964 óta adja ki szokásos évi aktnaptárját, limitált számban, kizárólag kedvenc ügyfeleinek. Eddig csakis tökéletes testű szépségeket mutattak be, hiányos öltözetben, most viszont szakítottak az eddigi hagyományokkal: a modellek többségén fennmaradt a ruha.

A Pirreli 1964 óta adja ki szokásos évi aktnaptárját, limitált számban, kizárólag kedvenc ügyfeleinek. Eddig csakis tökéletes testű szépségeket mutattak be, hiányos öltözetben: az igényes aktképeket anno olyan hírességek vállalták már be, mint Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Kate Moss, Cindy Crawford, Heidi Klum, Sophia Loren, Penélope Cruz vagy éppen Brittany Murphy.

Eljött azonban a történelmi pillanat, és szakítanak az eddigi koncepcióval: Annie Leibovitz világhírű fotográfus most 14 befolyásos, húsvér nőt, művészeket, sportolókat, írókat fotózott, akik a képeken sem akarnak másnak látszani, mint amilyenek valójában.

Pirelli 2016

wp.com

A 2016-os naptárban megnézhetjük többek között Yoko Onót, Serena Williamset vagy éppen Amy Schumert, utóbbi hölgy az egyetlen, aki egy szál bugyiban pózol. A többiek Ava DuVernay, Mellody Hobson, Tavi Gevinson, Agnes Gund, Sadie Rain Hope-Gund, Fran Leibovitz, Yao Chen, Natalia Vodianova, Patti Smith, Kathleen Kennedy és Shirin Neshat – magukon hagyták a ruhát.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top