+ Képzőművészet

Hogyan lett Marilyn Monroe-ból Mikulás?

marilyn monroe

A pop up stílusban megfestett kép egy közel négymilliós Hondára került fel. Ezzel az autóval több jótékonysági akciót is meglátogatnak.

Egyre nagyobb divat, hogy kiállítások kapcsán milliós értékű autókat firkálnak össze. Nyáron például egy 18 millió forintos Range Rovert festettek meg Picasso motívumaival, amellyel a katalán festő  balatonfüredi kiállítását népszerűsítették. Most Andy Warhol híres Marilyn Monroe képét alakították át úgy, hogy az a Mikulást ábrázolja.

A pop up  stílusban megfestett kép egy közel négymilliós Hondára került fel. Ezzel az autóval több jótékonysági akciót is meglátogatnak. Gyerekeket visznek majd az autóval Nagykarácsonyba, az Ötvenhatosok terén felállítandó Mikulásgyárba és két kiállításra is.

Az egyik, Budapesten látható a Ludwig Múzeumban. A Ludwig Goes Pop-című kiállításon több Andy Warhol mű is látható. De a balatonfüredi Szuperhősök Karácsonya elnevezésű akció keretén belül, a Mikulás több gyereket szállít arra a kiállításra is, ahol ötven modern magyar festő műveiből látható  tárlat. Itt, a  Vaszary Galéria olyan elismert 20. századi magyar festőművészek  műveiből válogat, mint például Rippl-Rónai József, Gulácsy Lajos, Aba-Novák Vilmos, FeLugossy László vagy Wahorn András.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top