+ Irodalom

Mario Vargas Llosa egy halott politikus özvegyével randevúzgat

Mario Vargas Llosa

Sőt: Mario Vargas Llosa ezzel együtt Julio Iglesias spanyol popsztár egykori feleségével, egy Fülöp-szigeteki diplomata 64 éves lányával randevúzik. Észbontó a pasi!

A 79 éves Mario Vargas Llosa egy 64 éves filippínó hölggyel randevúzgat. A spanyol állampolgársággal is rendelkező író Spanyolországban nyújtotta be válókeresetét.

Erről értesült kedden Vargas Llosához közelálló forrásokból az EFE spanyol hírügynökség. Az EFE szerint Vargas Llosa nem szándékozik nyilatkozni válásával kapcsolatban.

A 79 éves perui író néhány hónapja a filippínó származású Isabel Preyslerrel, Miguel Boyer tavaly elhunyt spanyol gazdasági és pénzügyminiszter özvegyével, Julio Iglesias spanyol popsztár egykori feleségével, egy Fülöp-szigeteki diplomata 64 éves lányával randevúzik.

Vargas Llosa és felesége, Patricia Llosa júliusban ünnepelte 50. házassági évfordulóját. Patricia a második felesége az írónak, aki 1955 és 1964 között politikai mentorával, Julia Urquidivel élt házasságban. Patriciától, aki az unokatestvére is, három gyereke született. Vargas Llosa és új kedvese, Isabel 20 éve ismeri egymást.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top