+ Zene

Hivatalosan is lemondta budapesti koncertjét az Eagles Of Death Metal

Eagles of Death Metal

Hivatalosan is lemondta európai turnéját az Eagles Of Death Metal, miután a zenekar pénteki koncertjén terroristák mészároltak Párizsban.

Hivatalosan is lemondta európai turnéját az Eagles Of Death Metal, miután a zenekar pénteki koncertjén terroristák mészároltak Párizsban.

Ma jelent meg az A38 hajó holnapján a közlemény a budapesti Eagles Of Death Metal-koncert kapcsán:

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a párizsi történéseket követően a zenekar lemondta teljes európai turnéját, így a budapesti fellépését is. A jegyek a hajó pénztárában visszaválthatók.

A zenekar facebook-oldalán utoljára a terrortámadás éjszakáján volt aktivitás, amikor azt írták ki, hogy még a zenekar és munkatársainak biztonságát próbálják garantálni – később kiderült, hogy a zenekar merch-pultosa is az áldozatok között van. Már a hétvégén is valószínűsíthető volt, hogy az Eagles Of Death Metal-turné maradék részét lemondják, de mindeddig ezt hivatalosan nem erősítették meg. Az A38 a pénteki tragédia után felfüggesztette a jegyeladást, amíg nem dőlt el a koncert sorsa.

Nemcsak az Eagles Of Death Metal, hanem a U2, a Coldplay, a Foo Fighters (cikkünk itt) és a Deftones is lemondta koncertjeit. A Foo Fighters nyilatkozata:

Az értelmetlen erőszak fényében, a határok lezárása, a nemzetközi gyász közepette most nem tudjuk folytatni. Együttérzésünk és imáink mindazokért, akik megsérültek vagy elveszették szeretteiket

A mészárlás éjszakájáról a szemtanúk beszámolóit itt olvashatod.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top