+ Film

50 000 forintot nyerhetsz az új magyar filmmel

éjszakám a nappalod

November 26-án kerül a mozikba az ősz legbulisabb magyar filmvígjátéka, Az éjszakám a nappalod. A film főszereplője nem tud aludni, mondhatjuk: éjszakai bagoly. A filmhez kapcsolódóan a forgalmazó és a produkció dizájnpályázatot hirdet: alkoss baglyosat, és tiéd lehet az 50 000 forintos fődíj!

November 26-án kerül a mozikba az ősz legbulisabb magyar filmvígjátéka, Az éjszakám a nappalod. A film főszereplője nem tud aludni, mondhatjuk: éjszakai bagoly. A filmhez kapcsolódóan a forgalmazó és a produkció dizájnpályázatot hirdet: alkoss baglyosat, és tiéd lehet az 50 000 forintos fődíj!

A november 26-án a mozikba kerülő  Az éjszakám a nappalod című magyar filmvígjáték szinte mindvégig a budapesti éjszakában játszódik, így egyik fő motívuma a bagoly. A forgalmazó A Company Hungary és a gyártó Új Budapest Filmstúdió ezért nagyszabású dizájnpályázatot indít! Nevezz, ha van egy jól sikerült bagoly témájú alkotásod (festmény grafika, szobor, installáció, fotó, bármi!), és szívesen megmérettetnéd azt egy instagramos szavazáson!

Ha úgy döntesz, indulsz, november 24-ig töltsd fel Az éjszakám a nappalod Instagram oldalára a baglyos alkotásodról készült képet #azejszakamanappalod hashtaggel, és figyeld a szavazatokat! Az alkotásokra vonatkozóan technikai előírás és nincs, de a döntőbe jutás esetén a mű szállításáról az alkotónak kell gondoskodnia. Valamint figyelj rá, hogy instagram profilod nyilvános legyen, hogy meg tudjuk találni a képedet!

A verseny állásáról rendszeresen tudósítunk a film Facebook oldalán. Szavazni az első pályázati mű beérkezésétől folyamatosan lehet! A legtöbb szavazatot kapott, legőrültebb alkotások közül a zsűri – Zságer Balázs (Žagar) és a film két rendezője, Dési András György és Móray Gábor – választja majd ki a legjobbat! Érdemes indulni, hisz a fődíj 50 000 Ft.

A pályázat eredményhirdetése november 28-án, a filmzene album launch szuperbulin, a film egyik forgatási helyszínén, a budapesti Fogasházban, lesz, ahol Žagar koncertezik majd.

Az éjszakám a nappalod című filmet Dési András György és Móray Gábor rendezte, zenéjét Zságer Balázs (Žagar) szerezte, főszereplői Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Anger Zsolt és Scherer Péter. A film 2015. november 26-án kerül a hazai mozikba az Új Budapest Filmstúdió gyártásában, az A Company Hungary forgalmazásában.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. norat szerint:

    Sziasztok!
    Egy kicsit sántít ez a játék dolog, azt írjátok, hogy „töltsd fel Az éjszakám a nappalod Instagram oldalára a baglyos alkotásodról készült képet #azejszakamanappalod hashtaggel”. Namármost másnak az instagram oldalára _nem_ _lehet_ feltölteni képet, ilyet csak az oldal tulajdonosa tud. Ez nem Facebook oldal, hogy a falra simán megy mástól a posztolgatás – bár ott sem mindenki engedi, ugye, itt meg kifejezetten lehetetlen.
    Mi lenne, ha
    1.) vagy pontosan fogalmaznátok?
    2.) vagy egy minimális szinten értenétek az instagramhoz, mielőtt ott hirdettek meg játékot?

    • Sallai László szerint:

      Szia! A játékot az A Company Hungary és az Új Budapest Filmstúdió hirdette meg, a linkeken remélem minden információ kiderül. (Ha jól értem, azután töltik fel az oldalukra a képet, hogy te feltetted a megadott hashtaggel.) Üdvözlettel, Laci

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top