+ Oktatás

Külföldön tanulnál? Itt a segítség!

berlin

Ha külföldön szeretnél továbbtanulni, de még nem tudod, merre érdemes indulnod, most a segítségedre lehet egy magazinszerű, naprakész könyv.

Ha külföldön szeretnél továbbtanulni, de még nem tudod, merre érdemes indulnod, most a segítségedre lehet egy magazinszerű, naprakész könyv.

A külföldi továbbtanulás iránt érdeklődő diákok számára készült rendkívül hasznos lehet a Hol, hogyan, mennyiért? Tanulj külföldön! című bookazine segít az információk beszerzésében, bemutatja a legkeresettebb célpontokat és tapasztalati tanácsokkal is ellát.

Tartalmas és komoly, mint egy könyv, színes és érdekes, akár egy magazin – röviden így lehetne összefoglalni, mi is a bookazine.

A Bookazine Tudástár sorozat legújabb könyv-magazinja, a Hol, hogyan, mennyiért? Tanulj külföldön! című, a külföldi továbbtanulás után érdeklődő fiataloknak és szüleiknek  segít az információk beszerzésében. A bookazine egyrészt olyan szempontokat és összehasonlításokat mutat be, amelyek segítik a diákokat, hogy eligazodjanak az egyetemi rangsorok, a tandíj és hitellehetőségek, a megélhetési költségek, az életszínvonal, a társadalombiztosítás és a munkavállalási lehetőségek útvesztőjében.

A kiadvány bemutatja továbbá a legkeresettebb célpontokat és tanácsokat ad, kezdve a felvételi eljárástól és határidőktől a tandíjon át a nyelvvizsga-követelményekig. Részletesen ír az Erasmus+, Fulbright, DAAD és más, magyar diákok számára is elérhető ösztöndíjprogramokról és külföldi részképzési lehetőségekről is. A kiadvány szerkesztői nagy hangsúlyt fektetnek a személyes véleményekre és pszichológiai szempontokra. A bookazine szinte minden országról közli egy-egy kint tanuló diák véleményét vagy tanácsait, hosszabb-rövidebb interjúkat olvashatunk a már dolgozó egykori egyetemistákkal.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top