+ Film

Mire tanították a transznemű nők az Oscar-díjas színészt?

Eddie Redmayne

A film idén novemberben debütál az amerikai mozikban, hozzánk csak januárban érkezik, így a rajongóknak még igencsak sokat kell aludniuk ahhoz, hogy szoknyában láthassák kedvencüket.

Eddie Redmayne A dán lány című filmben változik át nővé, melyhez szüksége volt egy kis segítségre.

Nem lehet egyszerű egy olyan megtört lelkű fiatalembert eljátszani, aki rájön, hogy ő valójában egy rossz testbe született nő. Ehhez már az Oscar-díjas Eddie Redmayne-nek is komoly segítségre volt szüksége.

Különböző korú transznemű nőkkel beszélgettem, így készültem fel erre a szerepre. Egyszerűen csak végighallgattam a személyes történetüket. Hihetetlenül odaadóan oktattak engem

– vallotta be a színész. Lili Elbe személyes történetével Eddie ismét ott lehet az Oscar várományosok között, ennyi utánajárással és ilyen komoly elhivatottságtudattal bizonyára kiválóan formálja majd meg a dán festőt.

A film idén novemberben debütál az amerikai mozikban, hozzánk csak januárban érkezik, így a rajongóknak még igencsak sokat kell aludniuk ahhoz, hogy szoknyában láthassák kedvencüket. Addig is ide kattintva nézegethetnek pár promóciós fotót a női ruhába öltöztetett filmsztárról.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top