+ Pályázat

Most jelentkezhetsz a Sztriptíz című pályázatra!

sztriptíz

A felhívás feltétele, hogy olyan jelenséget dolgozzon fel az alkotó, amely a közép-kelet európai régióhoz köthető – eseményeket, történeteket, amelyek a térséghez tartozó országok (valamelyikének) lokális helyzetét írják le,

A Brody ArtYard a BP! Comics együttműködésével alternatív képregény antológia-pályázatot hirdet

A projekt new wave és alternatív műfajban létrehozott, közép-kelet európai vonatkozású narratívák benyújtását várja. A 10 legkiemelkedőbb grafikai munka rizográf nyomtatási technikával alkotott kiadványban kerül bemutatásra. Az összeállított gyűjteményt az elsőként megrendezésre kerülő Sztriptíz – Indie Comic Fair alternatív képregény művészeti vásáron prezentáljuk.

Mit jelent az alternatív avagy szerzői/független képregény?

A szerzői képregények a mainstream – szuperhősöket és antihősöket felvonultató elbeszélésektől eltérő kapcsolatrendszereket és cselekményszálat hivatott bemutatni, változatos témák feldolgozásával, különböző stílusokon keresztül.

A felhívás feltétele, hogy olyan jelenséget dolgozzon fel az alkotó, amely a közép-kelet európai régióhoz köthető – eseményeket, történeteket, amelyek a térséghez tartozó országok (valamelyikének) lokális helyzetét írják le, széles tablóként felvázolva a helyiek életét, mindennapjait. A sikeres pályázók művei publikáció formájában lesznek megtekinthetők, akik továbbá lehetőséget kapnak munkásságuk népszerűsítésére személyesen – meghívott kiállítóként a vásáron, amely 2016. február 12-14. között kerül megrendezésre a Brody ArtYardban.

A pályázati anyag leadási határideje 2015. december 1.

A feltételekről, technikai részletekről, benyújtás módjáról az alábbi linken tájékozódhatsz:

http://brodyartyard.com/46/exhibitions#sztriptizcall

Felmerülő kérdéseivel fordulj munkatársainkhoz az info@brodyartyard.com e-mail címen.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top