+ Zene

Mobiloddal irányíthatod a Budapesti Fesztiválzenekart!

mobilpálca

Interaktív zenei játékban vehetnek részt az érdeklődők szerdától a budapesti Akvárium Klub előtt: a Mobilpálca segítségével mobiltelefonjával bárki vezényelheti a Budapesti Fesztiválzenekart.

Interaktív zenei játékban vehetnek részt az érdeklődők szerdától a budapesti Akvárium Klub előtt: a Mobilpálca segítségével mobiltelefonjával bárki vezényelheti a Budapesti Fesztiválzenekart.

Az innovatív city light plakát előtt megállva a felhasználó saját mobilját használhatja karmesteri pálcaként. Ha a mobillal vezényelve helyesen követi Mozart Figaro házasságához írt nyitányának ritmusát, akkor a nyitány végén a zenekar karmestere és a zenekar is megtapsolja őt. Ha kicsúszna a ritmusból, akkor változatos visszajelzéseket kap a muzsikusoktól az ásítástól az elismerő mosolyokig, további gyakorlásra ösztönözve őt – közölte a Budapesti Fesztiválzenekar szerdán.
A Telekom Mobilpálca elnevezésű játéka november 20-ig várja az érdeklődőket az Akvárium Klub előtt, később pedig a Fesztiválzenekar koncertjeihez kötődő egyéb helyszíneken is felbukkan. Vasárnap, az idei szezon első Midnight Music koncertjén, a Millenáris Teátrumban is kipróbálhatja a közönség.
A city light plakátot annak kapcsán fejlesztette ki a Telekom, hogy a 2015/2016-os évadban főtámogatójává vált a Budapesti Fesztiválzenekar szervezésében elindított Midnight Music rendezvénysorozatnak, melynek szlogejne: klasszikus zene azoknak, akik éjjel élnek. A koncertek lényege, hogy a közönség éjszaka, babzsákokon fekve, laza, közvetlen környezetben, történetekkel tarkítva találkozhat a komolyzenével.

A támogatás részeként a telekommunikációs cég YouTube-csatornáján élőben streameli a Midnight Music sorozat november 8-i koncertjét, így azok sem maradnak le az egyedülálló zenei élményről, akik nem tudnak részt venni a koncerten.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top