+ Képzőművészet

Megmenekült a kilakoltatástól a Facebookon segítséget kérő magyar grafikus

November 4-én délben, tehát éppen ma kellett volna elhagynia önkormányzati bérlakását Vásárhelyi Antal grafikusművésznek. Több millió forintos tartozást halmozott fel az évek során, és ugyan egy részét, másfél millió forintot idén májusban befizetett az önkormányzatnak, további haladékot nem kapott. Vásárhelyi múlt héten a Facebookon kért segítséget ismerőseitől, hogy be tudja fizetni a hátralékot, és ne kerüljön az utcára.

Múlt pénteken írtunk arról, hogy Vásárhelyi Antal grafikusművészt tartozásai miatt valószínűleg kilakoltatják kilencedik kerületi önkormányzati bérlakásából. Vásárhelyi a Facebook-oldalán kért segítséget: húszezer forintért árulta képeit, hogy a – gyakorlatilag utolsó utáni – határidő lejártáig, most hétfőig be tudja fizetni a majdnem kétmillió forintos elmaradását. Úgy tűnik, az ügy megoldódott:

Kedves Jótevőim! Köszönöm Mindannyiótoknak az effektív segítséget és a részvét nyilvánítást. Nagyon mély benyomást tett rám ez a negatív probléma. De építőleg is hatott rám, így tényszerűen is át tudom érezni e borzasztó állapot jellegzetességét és átélését más emberek hasonló ügyeinek. A tény, a segítségetekkel a NAGY felhő elvonult a fejem fölül és kilencven kilenc százalék eséllyel megúsztam a kilakoltatást. A részletek tekintetében maradt még pár homályos folt, az elkövetkező napok során – remélem – tisztázódik minden

– olvasható Vásárhelyi üzenőfalán.

Egyébként éppen ma, november 4-én délben kellett volna elhagynia a lakását.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top