+ művészet & politika

Váratlanul lemondott a párkányi művelődési központ igazgatója

Először örültem, hogy a kultúrház élén maradhattam, mert igazán szerettem a munkámat, de a motivációmat és a bizalmamat a rossz ízű pletykák teljesen elvették – mondta a volt igazgatónő.

Szabó Bernadett terjedelmes beszéddel készült a bejelentésre, de a rendkívüli önkormányzati testületi ülés programjában nem szerepelt erre vonatkozó napirendi pont, ezért nem volt módja elmondani – írja az ujszo.com.

Hogy mi vezetett Szabó Bernadett lemondásához? Erről így ír a lap:

A bejelentés előtt indoklásként annyit mondott, hogy elvették a motivációját és bizalmát, több rágalom is érte, és a városban hazugságok terjednek róla. Utalást tett a képviselő-testület szeptemberi ülésén született döntésre is, amelynek értelmében ugyan posztján maradhatott, de a képviselők zöme a távozására voksolt. A szeptember 29-i szavazás végeredményét két érvénytelen szavazat döntötte el. A művelődési központ igazgatójának hat képviselő szavazott bizalmat, heten a távozása mellett döntöttek, ketten érvénytelen szavazócédulát adtak le. Az igazgató leváltásához nyolc szavazatra lett volna szükség. A leváltásával kapcsolatos képviselői beadványt szeptember 2-án tizenhárom képviselőből tíz támogatta.

Szabó Bernadett végül az Új Szó-nak nyilatkozott:

Először örültem, hogy a kultúrház élén maradhattam, mert igazán szerettem a munkámat, de a motivációmat és a bizalmamat a rossz ízű pletykák teljesen elvették. Úgy tartom, hogy az embernek meg kell őriznie az önbecsülését, és nem hagyhatja, hogy nyilvános megaláztatásnak legyen kitéve, illetve olyanok kritizálják a munkáját, akik nem értenek hozzá és még egy rendezvényen sem vettek részt.

A botrány többi részéről itt olvashatsz.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top