+ Film

Gyönyörű üzenetet írt Enyedi Ildikó a 10. Leszbikus Fesztiválnak – videó

Enyedi ildikó

A Labrisz leszbikus egyesület 2005 őszén rendezte meg Magyarországon az első leszbikus kulturális fesztivált (LIFT) filmvetítésekkel, műhelyekkel, irodalmi műsorral, leszbikus herstory kiállítással és leszbikus bulival. Most lesz a 10.

A Labrisz leszbikus egyesület 2005 őszén rendezte meg Magyarországon az első leszbikus kulturális fesztivált (LIFT) filmvetítésekkel, műhelyekkel, irodalmi műsorral, leszbikus herstory kiállítással és leszbikus bulival. A fesztivált, amelynek fő célja, hogy kreatív alkotásokon keresztül segítse elő a láthatóbbá válást és oldja a leszbikusságot érintő sztereotípiákat.

A 10. LIFT az idén november 6-tól 8-ig tartja rendezvényeit a Kossuth klubban, a Tíz van babám! című idei programját itt találod.

További infókat a LIFT facebook felületén fedezhettek fel.

A labrisz.hu-n így írnak magukról:

A LIFT egy olyan közösségi felvonó, amibe ha beszállsz, magad és mások felé is nyitsz. Ez a lift beemel egy inspiráló női térbe, és végül beér egy feminista kultúr-révbe. Tetőtől talpig bevon, és közös pontokhoz visz, ahol fenntartások nélkül esik szó sok mindenről. Megtárgyaljuk, hogy momentán milyen színű rúzzsal csókolt homlokon a múzsa, vagy hogy hogyan érintett meg a politika azokon a napokon is, de arra is akad alkalom, ha éppen felskiccelnél egy társastáncot, vagy annak adnál inkább hangot, hogy a társadalom sztereóban tipizál. És még sorolhatnám.

Itt mindent megtalálsz, amit leszbikus témában írtunk, köztük egy frissen megjelent, nagyon őszinte könyvet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top