Hírforrás

Facebook-oldalán kér segítséget a kilakoltatással fenyegetett magyar grafikus

Harminchat éve él a Ferencvárosban, tizennégy évvel ezelőtt Ferencvárosért emlékérmet kapott, most viszont úgy áll a dolog, hogy november 4-én nem csak a IX. kerülettől kell búcsúznia, egyáltalán nem lesz fedél a feje fölött Vásárhelyi Antal grafikusművésznek.

Egyetlen lehetőségem maradt, a tartozási összegem hétfői befizetése. Az elkövetkező 3 napban (péntek, szombat, vasárnap) egy sajátos formájú kiárusítást szervezek. A munkáimból és gyűjteményemből 20 ezer forint ellenében választhattok egy nagyobb méretű (50x35cm) képet, a kisebbeket egyéni felajánlások mentén adom. Száz alkotás elég lehet a megmeneküléshez

– írja Facebook-oldalán Vásárhelyi Antal grafikusművész, aki harminchat éve él a Ferencvárosban, tizennégy évvel ezelőtt Ferencvárosért emlékérmet kapott, ám úgy tűnik, november 4-én nem csak a IX. kerülettől kell búcsúznia, egyáltalán nem lesz fedél a feje fölött.

…amikor Németországban hosszabb ideig tartózkodtam akkor is megtartottam a kerületi lakásomat, így elmondhatom, folyamatosan kilencedik kerületinek vallottam magam, mindég ide jöttem haza.

85 négyzetméteres önkormányzati lakása bérleti díjának fizetésével évek óta gondjai voltak, idén májusra két és fél millió forintos tartozást halmozott fel. Elmondása szerint az önkormányzattól azt az ígéretet kapta, hogy nem lakoltatják ki, amennyiben a számlák terén jótékony befizetési szándékot mutat.

Május óta befizettem 1.213.765 Ft-ot az adósság csökkentésére, és láss csodát, november negyedikén tizenkét órakor kilakoltatnak

– írja Vásárhelyi. Oldalára szerdán a kilakoltatásról szóló határozatot is kitette.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top