+ Színház

A színpadon várja gyermekét a színészpár

csokonai színház

A Csokonai Színház színészpárja, Krajcsi Nikolett és Mészáros Tibor írt és szerkesztett előadást a várandósság sokszínű, csodálatos élményéről. Január közepére várják első gyermeküket.

Éled az életed, ha minden jól megy, boldogan. Körülvesz számodra oly sok kedves ember: a szerető párod, család, barátok, jól megy a munka, bulizni jársz, építesz házat, jövőt, tervezel saját családot… Ám egyetlen teszt és két kicsi csík mégis megváltoztat mindent! Elindul az „utazás”, és amíg pociból pocak lesz, kiderül, hogy eddig maximum nyolcszög volt az a bizonyos kereknek hitt Élet, mert teljes egésszé csak most, a Pocaklakóval válhat, aki ugyan még úton, de máris nagyon jelen van. Egy csoda készülődik ott bent. Egy kis lélek szülőket választott magának, és 9 hónapot ad a felkészülésre. 280 nap. Egyszerre tűnik kivárhatatlanul soknak és ijesztően kevésnek. 280 nap, amibe belesűrűsödik egy fél életnyi hányinger és uborka-fagyi-kombó, tengernyi boldogság és egy sivatagnyi kétség, nevetés, sírás: sírva nevetés – egy új élet alakul, és nem csak a pocakban… habár minden akörül forog.

A Csokonai Színház színészpárja, Krajcsi Nikolett és Mészáros Tibor írt és szerkesztett előadást a várandósság sokszínű, csodálatos élményéről. Január közepére várják első gyermeküket.

Kutatások igazolják, hogy az embernek vannak emlékei a magzati időből, a születés pedig egy életre meghatározó élmény. Így a várandósság, a születésre való felkészülés az a téma, ami minden korosztályt érint és érdekel. Ezért ihlette ezt a frissen készülő előadást ez a roppant fontos és izgalmas időszak, melynek hétköznapi valóságáról talán méltatlanul kevés színpadi mű szól.

Kismama-kaland, 280 nap alatt a pocak körül, Bemutató előadás: 2015. november 06. Horváth Árpád Stúdiószínház, Az előadás időtartama kb. 60 perc.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top