+ Film

Csak erővel tudták megbilincselni Csubakkát a vastag bundakesztyű miatt

csubakkát

A jelmezes figura vezette azt az autót, amelyen az önmagát Darth Vader sötét nagyúrnak kiadó pártvezér érkezett rohamosztagosai kíséretében leadni szavazatát.

Őrizetbe vették az ukrán Internet Párt egyik jelöltjét, egy Csubakka jelmezét viselő személyt a dél-ukrajnai Odesszában a vasárnapi helyhatósági választások alatt, mert nem volt hajlandó igazolni magát. A Csillagok háborújának tetőtől talpig szőrös hősét egy szavazókör előtt állították elő a rendőrök.

A jelmezes figura vezette azt az autót,

amelyen az önmagát Darth Vader sötét nagyúrnak kiadó pártvezér érkezett “rohamosztagosai” kíséretében leadni szavazatát. Csubakka nem volt hajlandó átadni iratait, sem elárulni valódi nevét és adatait, valamint bemenni önként a rendőrségre. Az őrizetbe vételnek ellenállt, ezért a rendőrök kénytelenek voltak erőt alkalmazni. A bilincset kemény küzdelem árán tudták csak rátenni a kezére, mert előbb le kellett venni róla a kosztümhöz tartozó bundakesztyűket, amelyek viszont nehezen jöttek le.

A birkózásos rész 34 másodpercnél jön:

https://youtu.be/WQ6yF1N4JLY

A Darth Vader-figura az incidensről kijelentette,

hogy Csubakka egy házi állat, nincs bejelentett lakcíme, hiszen katakombákban él. Az ukrán Internet Párt vezetője, Darth Vader az utóbbi években minden választáson elindul. A “politikus” nem fedi fel a nyilvánosság előtt valódi kilétét, kizárólag jelmezben mutatkozik, és a választási bizottságnál “Az erő sötét oldala kft” igazgatójaként regisztráltatta magát.

A rejtélyes figura részt vett a 2012-es parlamenti választásokon,

majd 2014-ben indult jelöltként az államfői tisztért és egy éve, tavaly októberben ismét megmérettette magát a törvényhozási választásokon. Ez utóbbin jelöltként indult Csubakka is, valamint Yoda mester, Palpatine és Padme Amidala. Eddig egy voksoláson sem ért el a “sötét nagyúr” és pártja számottevő eredményt annak ellenére sem, hogy harcot hirdetett a korrupció ellen, békét ígért Kelet-Ukrajnában, és azt, hogy visszaállítja Ukrajna birodalmi státuszát és dicsőséget szerez az országnak.

Csubakkát a jegyzőkönyv felvétele után szabadon engedték.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top