+ Életmód

Hol tanulnak és dolgoznak a hivatásos hableányok?

hivatásos hableányok

A képzés nincs hivatalosan akkreditálva, de a selőoktató Syrena bronz, ezüst, arany és platina fokozatokban határozza meg a tanulók teljesítményét.

Meglepő, de úgy látszik ilyesmire is igény van Szingapúrban, ahol a világ első hableány iskoláját alapította meg, Cara Nicole Neo, hableány nevén Syrena.

Olyan közösséget akartam létrehozni, ahol összejöhetnek a hasonló gondolkozású emberek

nyilatkozta a cnn.com-nak a fiatal lány.

A kurzus a hableány-teória elsajátításával indul, (ekkor még nem húzzák fel „sellő uszonyukat”) majd Syrena mesél a hablány-tükörről, amiben kifejti, hogyan használhatják a hableányok és habfiúk az erőt, amely bennük rejlik. Ezután légzéstechnikájukon is csiszolnak, valamint víz alatti koreográfiákat is tanulnak.

https://www.youtube.com/watch?v=SYSLmFYlmGo

A képzés nincs hivatalosan akkreditálva, de Syrena bronz, ezüst, arany és platina fokozatokban határozza meg a tanulók teljesítményét.

A világ gonosz és kegyetlen, mi viszont itt békére leltünk és barátokra

– állítja az egyik tanuló.

HATVAN ÉVE DOLGOZNAK HIVATALOS HABELÁNYOK AZ USA-BAN

Hetven éve tartják számon a hableány hivatalos “otthonaként” a Floridában működő Weeki Wachee Springs sellőparkot, ahol hivatásos hableányokat alkalmaznak show-műsoraikhoz, amelyeket az év mindennapján bemutatnak. A Weeki Wachee – ami indiánul annyit tesz, tiszta forrás – a floridai karsztforrás rendszer része. A tulajdonosok hatvan évvel ezelőtt alakítottak ki a sellőparkot, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Rengeteg lány jelentkezik hozzánk hableánynak, és csak nagyon kevesek alkalmasak a munkára

Mondja John Athanason, aki a vállalat PR menedzsere immáron 14 éve.

Legutóbb 50 nőből mindössze ketten feleltek meg a szigorú kritériumoknak. És mind a ketten kiléptek a training első hetében tette hozzá Athanason. természetes víz, kb. 22 fokos vízben úsznak egész nap, halak és teknősök között, amik néha megharapják őket. Ráadásul óránként 8 kilométert kell úszniuk.

– olvasható a cikkben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top