+ Irodalom

Faludy György özvegyét gyalázza egy közszereplő

Csiby Károly

Faludy György özvegyét szegény zsidó ribancnak nevezi, a menekültkérdést pedig golyóval intézné el a Székely Önrendelkezési Tanács (SZÖT) alapítója, Csiby Károly.

Keresés a weben

Nemrég alakult meg a Székely Önrendelkezési Tanács (SZÖT), mely a Székely Nemzeti Tanács ellenzékeként kíván működni. A SZÖT alapítója Csiby Károly, aki korábban a Partiumi Keresztény Egyetem docense volt.  A SZÖT sajtószóvivői teendőit is ellátó Csiby szerint megalakulásakor az SZNT és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) nagyon vonzó és hihető célokat fogalmazott meg, az azóta eltelt időszakban azonban semmi nem valósult meg a célkitűzésekből, mint ahogyan az RMDSZ-nek sem sikerült céljai megvalósítása. Csiby Károly szerint a SZÖT azért jött létre, mert úgy vélik, hogy az említett szervezetek “nevetséges gumicsontokkal táplálják a népet”. A Konkrét lépésként a székely nemzetgyűlés újabb összehívását nevezte meg, amely meglátása szerint arról hivatott dönteni, hogy a székelység az önrendelkezés milyen formáját választja.

A Facebookon anélkül is láthatjuk a docens bejegyzéseit, hogy az ismerősei lennénk – írja a maszol.ro. A Székely Önrendelkezési Tanács alapítója Faludy György özvegyét a “Szegény zsidó ribanc” jelzővel illeti a hagyatékgondozás kapcsán (amiről mi is írtunk). A bejegyzésben Balog Zoltán miniszter, és Szőcs Géza is megkapja a beosztását.

szegény

 

De van ott még, ahonnan ez jött! Csiby Károly a menekültkérdést golyóval oldaná meg.

CsibyA Székely Önrendelkezési Tanács alapítója a román nemzetről is kifejtette véleményét.

Csiby 3

 

Valamint Adolf Hitler zsidókról alkotott véleményét is osztja.

Csiby 4

… és vannak olyan bejegyzései, amelyekre nincsenek szavaink:

csiby károly

A fentiek ismeretében félve kérdezzük, milyen gondolatok lehetnek Csiby Károly könyvében?

A nyitókép forrása: Facebook

7 hozzászólás

7 Comments

 1. Nonemart szerint:

  Hülye székely is van. Ime !

 2. vanmegszabadnick szerint:

  Jó, de miért kell ennek a szennynek reklámot is csapni?!

 3. Darázs szerint:

  vanmegszabadnick: Mert a világ nem a te képedre, hitedre, világnézetedre és ízlésedre lett alkotva. Nekem meg az nem tetszik, hogy “kultúra” címén zsidó érdekvédelem, propaganda, és bosszúhadjárat folyik bárki ellen, aki csak nyikkanni mer. Na és ha valaki zsidó szélhámosnak nevezi Faludit, akkor mi van? És ha zsidó ribinek nevezi a feleségét, akkor mi van? Leomlott az ég? Vagy a Messiás apokalipszissel fenyeget? Vagy a kultúra köntösébe bújtatott zsidó érdekvédők azt hihetik bármikor és bármeddig, hogy a nemzsidó tömegek majd a végtelenségig eltűrik, hogy Hitler nevét még csak kiejteni sem szabad? Nem kell mindenen fennakadni, és el kell viselni mások MÁSSÁGÁT is! Képmutató, szelektív banda! Pontosan ezzel a viselkedéssel hergelitek fel a nemzsidó többséget. Önkritikátok – egy deka se! Igen, van hülye székely, de van vén zsidó szélhámos is, meg számító zsidó ribi is, szóval minden és mindenki van, mindenre van példa és ellenpélda, mégpedig nem feketében, se fehérben, hanem a szürke ezer árnyalatában.

 4. IMOPB szerint:

  Ez nem székely, csak bozgor!

 5. Putin szerint:

  Darázs, te hülye vagy mint apád.

 6. banurr szerint:

  Ilyenkor kicsit szégyenlem, hogy dédnagyanyám Aranyostordán született

 7. Robi szerint:

  Szégyen, hogy ilyen élőlény van!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->