+ Irodalom

Magyarország az oroszok csapdájába kerül Frei Tamás új könyvében

Frei Tamás

Az Alexandra Kiadóhoz igazolt Frei Tamás, miután több évre szóló megállapodást kötött a pécsi székhelyű kiadóval. Az együttműködés első elemeként már az Alexandránál jelenik meg október 30-án a százezres példányszámban eladott Frei Tamás-akcióregények negyedik kötete, az Agrárbárók.

Keresés a weben

Az Alexandra Kiadóhoz igazolt Frei Tamás, miután több évre szóló megállapodást kötött a pécsi székhelyű kiadóval. Az együttműködés első elemeként már az Alexandránál jelenik meg október 30-án a százezres példányszámban eladott Frei Tamás-akcióregények negyedik kötete, az Agrárbárók.

Az Agrárbáróknak, vagyis az André-sorozat negyedik kötetének alcíme: Magyarország az oroszok csapdájában. A hivatalos megjelenés előtti napon a szerző exkluzív dedikálást tart október 29-én, csütörtökön 17 órától az Alexandra Könyvesházban (Párisi Nagyáruház, 1065 Budapest, Andrássy út 39.).

A sorozat ötödik része várhatóan 2017-ben készül el Berlini játszma címmel.
Az André-sorozat eddigi 3 kötetét összesen 30 utánnyomással 400 ezer példányban vásárolták meg az olvasók, és a könyvek 5 éve vannak jelen folyamatosan a sikerlistákon. Frei Tamás sikerkönyveit az idén becsődölt Ulpius-ház kiadó adta ki. A kiadó több milliós tartozást halmozott fel Frei Tamás felé is.

Frei Tamás

Frei Tamás 49 éves, manapság a nevét viselő nemzetközi kávézólánc, a Cafe Frei kiépítésével foglalkozik, miközben a regényírás a szenvedélye és a hobbija. Az egykor nézettségi rekordokat döntő televíziós évek óta három város között osztja meg az idejét. Budapesten, Nizzában és Miamiban él. Könyvei helyszíneit mindig bejárja, ezért is képes valósághűen bemutatni Donyecket, Moszkvát, Tokiót, New Yorkot, vagy éppen Bakut és Marokkót.

Agrárbárók

Az André-sorozat következő része Agrárbárók címmel jelenik meg 2015. október 30-án. A Magyarország az oroszok csapdájában alcímet viselő regény főhőse ezúttal is a korábbi három kötetből már jól ismert magyar származású francia titkos ügynök, André. A szövevényes nemzetközi játszmában, Amerika és Oroszország közé szorulva, a magyarok számára nagy a tét: a paksi atomerőmű éppúgy, mint az Adriai-tenger mélyéről felhozott Anjou-kincsek, de a gátlástalan milliárdosok miatt hazánk NATO-tagsága is veszélybe kerül. Az olvasó a különleges „világ körüli utazás” ellenére szinte mindvégig Magyarországról olvas majd, mert az Agrárbárók a kulisszák mögé pillantva a jelenkor Magyarországát próbálja megérteni.

Az Alexandra Kiadó

A pécsi székhelyű Alexandra Kiadó 1993-ban jött létre, s az elmúlt több mint húsz év alatt a hazai könyvpiac meghatározó szereplőjévé vált. Kínálata a legkülönfélébb műfajokat öleli fel: könnyed kikapcsolódást ígérő szórakoztató irodalmat, ismeretterjesztő és tényirodalmat ugyanúgy megjelentet, mint szépirodalmat, és hangsúlyos helyet kapnak profiljában a gyerek- és ifjúsági kötetek, illetve a kisebbeknek szóló foglalkoztató könyvek is. Szerkesztősége a hazai könyvkiadásban szinte egyedülálló módon vidéken, Pécsett működik, s az Alexandra cégcsoporthoz tartozó kisebb kiadók – Officina ’96 Kiadó, M-érték Kiadó, Art Nouveau Kiadó – kiadványait is gondozza.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top