+ Film

Iszapba süllyedt madármegfigyelőket mentett ki egy építőmunkás – videó

thai

A férfi lefeküdt az iszapba, így tette lehetővé, hogy a bajba jutottak testébe kapaszkodva húzzák ki magukat fogságukból.

Drámai módon mentett meg egy halászásból hazatérő thaiföldi építőmunkás két norvég madármegfigyelőt, akik egy iszapmező fogságába rekedtek a délkelet-ázsiai ország déli részén: a férfi lefeküdt az iszapba, lehetővé téve, hogy a bajba jutottak testébe kapaszkodva húzzák ki magukat fogságukból.

A Krabi tartományban történt esetet egy bangkoki amatőr fotós rögzítette, és a videofelvételt közzétette Facebook-oldalán. Azóta legalább 1,6 millióan nézték meg posztját, sokan meleg szavakkal méltatták a megmentő bátorságát.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_lnLKfnJ38

A norvég pár kamerákkal vonult fel egy folyó torkolatában péntek hajnalban, de az iszapmező jóval süppedősebbnek bizonyult, mint ahogy gondolták. Nagyon gyorsan süllyedni kezdtek, és szinte derékig merültek.

A thai média által Csat Uboncsindaként azonosított helyi építőmunkás halászatból hazafelé tartva vette észre a norvég párt. Először megpróbálta őket kihúzni, ám kísérlete sikertelennek bizonyult.

Utána egyenként partra vitte a pár kameráját, hátizsákját, táskáját, majd lefeküdt az iszapba és hagyta, hogy a bajbajutottak a testébe kapaszkodva húzzák fel magukat, hogy biztonságban kijuthassanak.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top