+ Film

James Bond tette tönkre a brit színész karrierjét?

Daniel Craig

Rászólhattak Daniel Craigre a Sony filmstúdió vezetői a színész James Bondot érintő kritikus megjegyzései miatt.

A New York Post Page Six nevű internetes oldala szerint a filmszínésznek azt üzenték a stúdió vezetői, hogy „fogja be a száját” és fejezze be James Bond „ütlegelését”. Daniel Craig egy nemrég nyilvánosságra került, de hónapokkal ezelőtt adott interjúban úgy nyilatkozott, szívesebben felvágná az ereit, semmint rögtön 007-es ügynököt játsszon megint. Akkor hozzáfűzte azt is, hogy nem akar egyelőre a következő lépésére gondolni, de ha mégis egy újabb James Bond-filmet csinálna, az csupán a pénz miatt lenne.

A 47 éves brit filmsztár a 007 Spectre – A Fantom visszatér című filmben negyedszer lesz látható szuperügynökként. A Page Six egy belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy szeptemberben a film több jelenetét is újra kellett venni, mindössze hetekkel az október végi premier előtt.

Kezdetben a forgatókönyvvel voltak nehézségeik, Craig megsérült a forgatáson és térdműtétre volt szüksége, és még az előző hónapban is jeleneteket vettek fel újra, noha a mozit hetek múlva bemutatják.

– idézi az oldal a meg nem nevezett forrást. A Page Six által idézett másik hollywoodi vélemény szerint Daniel Craig „nagyratörő és azt gondolja, jobb James Bondnál”. A forrás szerint a filmsztár a szuperügynök szerepét okolja amiatt, hogy egyetlen nagy mozija sem volt a James Bond-filmeken kívül. A Daniel Craig mellett Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ben Whishaw és Naomie Harris szereplésével készült 007 Spectre – A Fantom visszatér október 26-án debütál a brit mozikban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top