+ Film

Lecsukták az éjszakai bárban balhézó színészt

Shia LaBeouf

LaBeoufnak már korábban is volt problémája a törvénnyel. Tavaly egy színházban balhézott, emiatt garázdaság gyanújával indult ellene eljárás.

Shia LaBeouf amerikai színész újra rács mögé került. A sztárt a texasi Austinban csukták le, mivel ittas volt, és nem tett eleget a rendőri felszólításnak.

Egy szemtanú szerint a színész azért kezdett balhézni az utcán, mert ittassága miatt nem akarták beengedni egy bárba.

LaBeoufnak már korábban is volt problémája a törvénnyel. Tavaly egy színházban balhézott, emiatt garázdaság gyanújával indult ellene eljárás. A színész beismerte bűnösségét, emiatt megúszta a börtönt, viszont három hónapos gyógykezelésen kellett részt vennie.

Aztán egy ablaküveggel sem volt szerencséje a nyáron Shia LaBeouf színésznek:

Ezúttal nem cukorüveget használtak a forgatáson, ami megtévesztésig hasonlóan törik, mint az üveg, de nem okoz komolyabb sérüléseket a színészeknek és kaszkadőröknek. De az a színész, aki “komolyan” veszi a munkáját, bevállalja az ablaküveget is, dupla vagy semmi, ezúttal semmi, de a produkció számára mégiscsak hírérték.

LaBeouf tudja magáról, hogy nem könnyű eset, ezért pár évvel ezelőtt kidolgozott magának egy maditációs gyakorlatot, amit ugrókötéllel végez, és a Meditáció nárcisztikusoknak címet adta neki. Erről itt olvashatsz részletesen.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top