+ Irodalom

Görgey Gábor is vall rákbetegségéről

görgey gábor

Tegnap hírt adtunk róla, hogy elindult egy Facebook-oldal, Péter, gyógyulj címmel, amelyet egyszerűségében az a nemes szándék hozott létre, amely szerint írók, barátok, rajongók sokasága együttes erővel kívánhassa Esterházy Péter gyógyulását.

Tegnap hírt adtunk róla, hogy elindult egy Facebook-oldal, Péter, gyógyulj címmel, amelyet egyszerűségében az a nemes szándék hozott létre, amely szerint írók, barátok, rajongók sokasága együttes erővel kívánhassák Esterházy Péter gyógyulását.

Levelek százait fogadta az oldal, köztük Görgey Gábor író, volt kulturális miniszter levelét, aki személyes sorsán keresztül az élni akarás győzelméről és erejéről beszél:

Kedves Péter, nem szoktam beszélni róla, de most elmondom. Nekem három rákom volt, ezek közül az első 1966-ban, gyógyíthatatlannak számított. Mindháromból Isten segítségével és iszonyú élni akarással kimásztam. Egy hónap múlva 86 éves leszek, itt vagyok és dolgozom. Mindezt azért üzenem Neked, mert ez a feladatod: akarni, meggyógyulni, és még sokat írni. Szeretettel ölellek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top