+ Színház

Pálinkával fogadta a miniszteri biztos az ukrán zsonglőröket

ukrán zsonglőröket

A legjobban talán az a püspökladányi kisnyugdíjas járt, aki – mivel a zsonglőr-trükkök feletti ámulat miatt lekéste a Rigába induló járatát – kárpótlásképpen egy szilveszterig érvényes családi, cirkuszi belépőt kapott.

A kijevi cirkuszlátogató közönség nehezen vált meg a White Fantasy formációtól, így az ukrán zsonglőröket szállító repülőgép késve indult, és három órás késéssel tudott csak landolni a Liszt Ferenc repülőtéren.

A Fekete Péter, a cirkuszművészet megújításáért felelős miniszteri biztos és a Fővárosi Nagycirkusz munkatársai előtt rögtönzött reptéri mini cirkuszi bemutató után még a marcona rendőrök is mosolyogtak, a biztonsági személyzet nem különben. A legjobban talán az a püspökladányi kisnyugdíjas járt, aki – mivel a zsonglőr-trükkök feletti ámulat miatt lekéste a Rigába induló járatát – kárpótlásképpen egy szilveszterig érvényes családi, cirkuszi belépőt kapott.

ukrán zsonglőröket

A szimpatikus, szerény ukrán artistaművészek produkciójában, amelyet október 3-tól láthat a közönség a Fővárosi Nagycirkusz Balance című műsorában, szerencsés módon találkozik az előadói elegancia és a magas fokú szakmai felkészültség, amelyet művészien támogat a zenei aláfestés.

Tudtad,

  • hogy a White Fantasy produkciója a klasszikus helyett a modern cirkuszi irányzat felé mutat,
  • hogy a White Fantasy három hónapig vendégeskedik a magyar fővárosban,
  • hogy a Fővárosi Nagycirkusz tervei szerint, közelebb kívánja hozni a művészeket a közönséghez,
  • hogy a cirkuszművészet megújítása kapcsán ARTista Café címmel havonta ingyenes előadásra, beszélgetésre hívják a nézőket a Fővárosi Nagycirkuszba?
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top