+ Képzőművészet

Wahorn András mindent megmutat

A képzőművész-zenész Wahorn „Messzemenő következtetések” című kiállítása a műfajok közötti átjárás szellemében született. Az október 14-én nyíló tárlaton nem csak a képeit láthatja a közönség, zenélni is fog. Kétszer.

Wahorn új, Messzemenő következtetések című kiállítása életének egyik legfontosabb szálát, a zenei működést mutatja be olajfestményeken keresztül. A tárlat ideje alatt két alkalommal koncertet is tartanak: a képzőművész-zenész október 15-én a Wahorn Airporttal, két napra rá a Tapasztalt Ecsetekkel lép fel.

A képeket Wahorn nem egyedül jegyzi: a kiállítás anyagát jelenlegi élettársával, Töttös Kata festőművésszel együtt hozták létre. A két alkotó képi világa, a fotorealizmus és az art brut ellentétei egymásnak, a képeken mindez mégis találkozik. Az ajánló szerint Wahorn vásznainak mindegyike egy-egy végtelenségig redukált képregény. Figurái képjelek, amelyek egyszerű eszköztárral szolgálják az olvashatóságot, mutatják be az emberi élet alapmozzanatait, vonzásokat és választásokat vagy éppen taszításokat, küzdelmeket.

A kiállítást október 14. és 30. között lehet megnézni az A38-on.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top