+ Hirdetés

Csökkentse áramszámláját és óvja környezetét napelemes rendszerrel!

enhome

Az enHome élen jár a napelemes rendszerek kiépítésében, az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport támogató szakértelmével biztos partnerként nyújtanak segítséget.

A megújuló energiaforrások hasznosítása hosszú távon rendkívül hasznos és fenntartható, hiszen ezek a természeti erőforrások mindig rendelkezésünkre állnak. A nap energiájával nemcsak otthonunk villamosenergia-ellátásáról tudunk gondoskodni, de a környezetet is védjük.

Magyarországon ma még 10 000 alatti a családi házakra telepített napelemes rendszerek száma, de az európai energiapiac átalakulásának és a kedvező környezeti feltételeknek köszönhetően hazánkban is egyre népszerűbb technológia a napelem, amelynek segítségével száz százalékban zöld áram termelhető.

enhome

Napelemes rendszer a tetőn

Napelemes rendszerek – befektetés a jövőbe

A napelemes rendszert háztartásunk teljes villamosenergia-ellátására érdemes méretezni, így nem csak áramszámlánkat csökkenthetjük akár 0 Ft-ra is, de az áramszámla kiváltásával akár a jegybanki alapkamatnál is kedvezőbb hozamot érhetünk el.

enHome – a napelemes megoldások szakértője

Az enHome élen jár a napelemes rendszerek kiépítésében, az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport támogató szakértelmével biztos partnerként nyújtanak segítséget. Szakértőik teljes körű, kulcsrakész megoldásokat kínálnak az egész országban, a tervezéstől az üzembe helyezésig mindent elintéznek,

kulcsrakész napelemes rendszereik pedig már 1 080 000 Ft-tól elérhetőek, ráadásul aktuális ajánlatuk keretében akár kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítanak.

Ha szeretne többet megtudni a napelemes rendszerekről, illetve érdekli, hogy mennyi energiát és pénzt spórolhat a jövőben, kérje az enHome személyre szabott, ingyenes ajánlatát!

www.enhome.hu

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top