+ Film

Zseniális reklámfilm a migránskérdésről és a multikulturális összefogásról

Hornbach

“Mindig van elvégzendő munka” – hirdeti egy német barkácsbolt a reklámjában, mellyel állást foglal a menekültkérdésben is.

Keresés a weben

A Hornbach nevű német barkácsbolt nem pusztán saját üzletét, de a különböző kultúrák európai összefogását is reklámozza kisfilmjében. A reklámfilmben különböző népcsoportok próbálnak összeeszkábálni egy házat, de mivel nem kommunikálnak egymással, és nem összhangban dolgoznak, az épület szimbolikusan összeomlik.

Mindig van elvégzendő munka.

– hívja fel a figyelmünket a reklám szlogenje.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

 1. IZRAEL EURÓPÁVAL VERI A CSALÁNT!!!
  ELVETEMÜLT VILÁGURALOMRA TÖREKVŐ ÓCSKÁS ZSIDÓK KEMÉNYKEDNEK A FIKTÍV PETROL DOLLÁRRAL MINT CSODAFEGYVERREL!!!
  A ZSIDÓ FAJVÉDELEM AKÁR ATOMBOMBA BEVETÉSSEL IS FENNTARTANDÓ!!!
  AZ AVITT SZABADKŐMŰVES OLIGARCHÁK UKÁZA EURÓPA LEROHANÁSA!!!
  A GYILKOS CIONISTA ZSIDÓK (szabadkőművesség!) USZÍTJÁK ÉS PÉNZELIK A NEMZET ÁLLAMOKRA TÖRŐ CSONTHÜLYE GYILKOS FEKETE HORDÁT!!!
  Huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben megzsarolták az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó megszállót!!!
  Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy totális gazdasági armageddont produkálnak Európában.
  A zsidó tulajdonban lévő franciaországi Médias-Presse által közölt nyilatkozatban a szabadkőműves páholyok ultimátumot adtak az európai bábkormányoknak, hogy harcolják ki népük akaratával szemben az ingyenélő gyilkos szemű élősködők korlátlan honfoglalását Európába, hogy ezzel “felülemelkedjenek a nemzeti egoizmuson”.
  A nyilatkozat szerint Európa megélhetési vezetői tiszteletben kell tartsák az “emberi jogokat”, a “szolidaritás és testvériség eszméit”, valamint az elődeik által elfogadtatott “Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatára” hivatkoznak, amit szerintük Európa elsődleges irányelvnek kell tekintsen (KIVÉVE APARTHEID IZRAELT!!!).
  Hogy valójában mit is jelent a “nemzeti egoizmuson felülemelkedés”, arra a Corrispondenza Romana beszámolója rámutat; a szabadkőműves háborúkat kirobbantó páholyok aláásnák a haza eszmeiségét, az európai népek identitását.
  A Krisztus gyilkos zsidók olyan IQ ZSENGE barbárokkal akarja elárasztani Európát indulatos, idegen népekkel, hogy az európai országok lakossága a demográfiai összetétel radikális átrendeződése miatt többé ne legyen képes nemzeti identitást kialakítani és a ZSIDÓSÁGRA MINT AZ ÉLET ELLENI EGYETLEN VALÓS RÁKFENÉRE EMLÉKEZNI!!!

  A nyilatkozatot jegyző szabadkőműves gyarmatosító kasztok a felszólítást ultimátum jelleggel tették: arra az esetre, ha az európai kormányok nem fogadnák el korlátlanul a szabályozatlan, erőszakos NÉPSZENNYEZÉST!!!
  Az eddigi háborúkat is kirobbantó cionista bankár család figyelmeztetésként tett kijelentés egyértelműen fenyegetésnek tekinthető: a szabadkőműves páholyok azzal fenyegetik Európát, hogy megosztottságot és háborút szítanak, ha Európa nem hajlandó többé az általuk elfogadott TALMUDISTA SZABÁLYOK SZERINT működni.
  A nyilatkozat önmagában felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a hírhedt és elvetemült szabadkőműves zsidó páholyok az elsőrendű és legveszélyesebb kockázati tényező Európa számára!!!
  Mint az köztudott, Olaszországon át húzódik az Európába irányuló bevándorlás egyik fő útvonala. A közös nyilatkozatot pedig Olaszország Nagypáholya is aláírta. Amennyiben az olasz nagypáholy tagjai döntéshozatali szinten jelen vannak Olaszország hatalmi struktúrájában, a szervezet önmagában is képes lehet arra, hogy ellenőrzés nélkül ráengedje Európára az Észak-Afrikából érkező öngyilkos merénylők millióit!!!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top