+ Design

Jótékony játékkészítő – Árverés a gyógyíthatatlan beteg gyerekek javára

A piros szemüveg megihlette a tervezőket. Alkotásaikra „A Jótékony Játékkészítő” online felületen lehet licitálni – az első gyermekhospice-ház javára.

Amint arról korábban hírt adtunk, idén decemberben – megújult formában – ismét várja közönségét a tavalyi év szuperprodukciója, az A Játékkészítő pop-show-musical. A darabot létrehozó TulipánTündér Produkció idén egy jótékony célú árverést is indított, amelyen egyedi, magyar művészek által alkotott tárgyak kerülnek kalapács alá. A befolyt összeget a Szemem Fénye Alapítványnak ajánlották fel.

Studio AMKA

Studio AMKA

A Játékkészítő piros szemüvege megihlette a hazai tervezőket is: a BIMBA design, az Eperfa, a Studio AMKA, Klement Csaba, a frantaagi.Lámpák, a Manuela, picidia, Ligeti Edina és Farkas Júlia mind-mind megalkották a musical által ihletett tárgyakat. Az egyedi darabok gazdára várnak, sorsuk az „A Jótékony Játékkészítő” online liciten dől el, a befolyt összeggel pedig a Dóri Házat, Magyarország első gyermekhospice-házát támogatják.

Manuela design-Maráczy Manuéla

Manuela design-Maráczy Manuéla

Bimbadesign-Barcsi Diána

Bimbadesign-Barcsi Diána

Ahogy maga a pop-show-musical is egyszerre szól kicsiknek és nagyoknak, úgy „a valódi játékkészítők” keze által létrehozott darabok is egyaránt valók gyerekeknek és kedélyes, a szépet szerető felnőtteknek. A licitre kínált áruk között így akadnak többfunkciós párnatáskák a BIMBA design jóvoltából, a főszereplőket formázó matrjóskakollekció a Studio AMKA családjától, továbbá egy ,,állati jó” kollekció az Eperfa játékkészítőitől.

Eperfa-játékok

Eperfa-játékok

A kilenc egyedi, árverésre bocsájtott alkotásra az A Játékkészítő Facebook-oldalán lehet licitálni, az aukció pedig szeptember 30-án, 23.59-kor zárul. Ne hezitálj, csapj le most a szuper darabokra, melyekkel ezúttal nem csak magadnak teszel jót, de jótékonykodsz is!

Klement Csaba-design

Klement Csaba-design

Az összes termék elérhető a Jótékony Játékkészítőben, így már licitálhattok a Bimbadesign, az Eperfa, a studio AMKA, Klement Csaba, a frantaagi .LÁMPÁK., a Manuela, picidia, Ligeti Edina és Farkas Júlia egyedi tárgyaira! A licitálás a linkre kattintva érhető el.

licit

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top