+ művészet & politika

Elbocsátották az egyetemi tanárt bántalmazó biztonsági őrt

jávor istván

Ma délután nálunk is megjelent egy cikk, miszerint a VIII. kerületi okmányirodában bántalmazták Jávor István egyetemi tanárt. Nem kellett sokáig várni a reakcióra, úgy tűnik, hogy az alkalmazottat elbocsátották.

Ma délután nálunk is megjelent egy cikk, miszerint a VIII. kerületi okmányirodában bántalmaztak egy egyetemi tanárt. Nem kellett sokáig várni a reakcióra, úgy tűnik, hogy a biztonsági őrt elbocsátották.

Ezt a levelet kaptuk a cikk megjelenése után pár órával:

Tisztelt Szerkesztőség!

Sajtóinformációk szerint a Fővárosi Kormányhivatal VIII. Kerületi Kormányablakában a hivatallal szerződésben álló vagyonvédelmi szolgáltató munkatársa a kormányablak egyik ügyfelével szemben minősíthetetlen stílusban beszélt, majd az események tettlegességig fajultak a biztonsági őr részéről. A sérelmet szenvedett Jávor István a kormányhivatalnál nem tett panaszt és büntető feljelentést sem tett. Az esetről jómagam is a mai napon szereztem tudomást, és elrendeltem az eset azonnali kivizsgálását, melynek eredményét még nem ismerem. Ennek ellenére miután a felmerült gyanú önmagában is olyan mértékben rombolja a közbizalmat, ami elfogadhatatlan, közöltem a vagyonvédelmi szolgáltató céggel, hogy a gyanúba keveredett biztonsági őr szolgálataira a kormányhivatal a továbbiakban nem tart igényt.

Információink szerint a Józsefvárosi Önkormányzat azonnali hatállyal megszüntette a biztonsági őr kerületőri munkaviszonyát.

Budapest, 2015. szeptember 18.

Tisztelettel:

dr. György István, kormánymegbízott”

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top