+ Zene

Amerikában turnézik majd a Tankcsapda

Dupla DVD-vel és CD-vel jelentkezik október közepén a Tankcsapda rockzenekar, majd külföldi turnéra Angliába, az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába indulnak – mondta el Lukács László, az együttes frontembere csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben.

Keresés a weben

Dupla DVD-vel és CD-vel jelentkezik október közepén a Tankcsapda rockzenekar, majd külföldi turnéra Angliába, az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába indulnak – mondta el Lukács László, az együttes frontembere csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben. Hozzátette: egyedülálló módon egy csomagban kínálják a tavalyi, 25. jubileumi debreceni Főnix csarnokbeli koncertjük teljes anyagát: a 34 számot kék-két DVD-n, illetve CD-n dolgozták fel. A különleges minőségű, koncertélményt nyújtó lemezek elkészítésében komoly segítséget kaptak a közmédiától, amiért köszönetet mondott a sajtótájékoztatón Lukács László.

Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa azzal egészítette ki, hogy a lemez hamarosan Szlovákiában is megjelenik, de további országokkal is tárgyalnak a kiadásról. A koncertlemez az együttest bemutató filmmel indul, amit Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon forgattak – tette hozzá. Sidlovics Gábor gitáros arról tájékoztatott, hogy októberben útra kelnek: előbb Angliában klubokban adnak három koncertet, majd az Amerikai Egyesült Államokban nyolc alkalommal lépnek fel.

Négy koncertet a keleti, négyet a nyugati parton adnak, a sorozat Los Angelesben fejeződik be, majd Kanadába utaznak zenélni – sorolta “Sidi”. Lukács László fontosnak tartotta megjegyezni, hogy ellentétben más zenekarokkal, amelyek külföldön angolul énekelnek, ők a nehezebb utat választották: a Tankcsapda ereje a szövegben is rejlik, ezért végig magyarul mutatják be dalaikat, ahol kell, röviden angolul összegzik, miről fognak énekelni. Lukács László közölte, hogy az idén elmarad a hagyományos év végi nagykoncert a debreceni Főnix csarnokban, de a debreceniek nem maradnak Tankcsapda nélkül, egy helyett három koncertet tartanak az év végén az együttes otthonában: december 28-29-30-án a belvárosi Roncsban, a Nagyerdei Stadionban lévő HALL-ban és az egyetemi Lovardában lépnek fel.

Ilyet még nem csináltunk, de reméljük jól fogadják a mini debreceni turnét a Tankcsapda rajongói.

– fűzte hozzá Lukács László.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top