+ Irodalom

Szavalj el egy punk dalszöveget és nyerj!

hétköznapi csalódások

A HétköznaPI CSAlódások versmondó versenyt hirdet: a zenekar egyik dalszövegét kell elszavalni, a győztes az együttes összes idei koncertjére ingyen mehet.

Idén ünnepli 25. születésnapját a HétköznaPI CSAlódások. Az együttes versmondó versenyre hívja rajongóit: egy HétköznaPI CSalódások dalszöveget kell elszavalni, és mindezt videóra venni. A győztes ingyen mehet a zenekar idei összes koncertjére, és ha ez nem lenne elég, egy nagy ajándékcsomaggal is gazdagabb lesz. Íme a felhívás teljes szövege:

Idén vagyunk 25 évesek, és persze, hogy ezt jól megünnepeljük! Ki mással, mint veletek! Ezért most kaptok egy feladatot! Bármelyik HétköznaPI CSAlódások dalszöveget szavaljátok el nekünk (de ne vers feldolgozást), legyetek kreatívak! A versmondás legyen vicces vagy profi, béna vagy különleges! Mond egyedül, vagy többed magaddal, különleges helyszínen vagy egy különleges társsal! Vedd fel videóra, töltsd fel youtube-ra és küld el nekünk üzenetben a facebook oldalunkra!  A beküldési határidő 2015.10.19.hétfő Mi meg jól megszavaztatjuk a közönséget, illetve a banda is választ egy kedvencet. A nyeremény: ingyen jöhetsz az összes idei koncertünkre, illetve egy nagy ajándékcsomag!

Korábban írtuk:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top