+ Film

Beszéljünk a 80 éves magyar szinkronról!

magyar szinkron

Szinkronnal foglalkozó bejegyzéseket vár a Magyarszinkron.hu Facebook oldal. Be kívánják mutatni a döntéshozónak, hogy a magyar szinkron rajongói szívükön viselik a 80 éves szakma sorsát.

Idén 80 éves a magyar szinkron szakma. A Magyarszinkron.hu mozgalmat indított a jeles esemény alkalmából: az év utolsó napjáig szinkronnal kapcsolatos bejegyzéseket várnak a közösségi oldalon.

 

 

Mi is csatlakozunk az ezekben a napokban zajló gyűjtésekhez. Doro ötletéből kiindulva szeretnénk év végéig a legtöbb szinkronnal foglalkozó hastag-et összegyűjteni. Megkérünk minden szinkron rajongót, hogy mostantól az év utolsó napjáig minden héten készítsen egy szinkronnal foglalkozó bejegyzést, amely a‪#‎80evesamagyarszinkron‬ hastag-gel zárul. Csak egy szabály van: legalább heti egy bejegyzés szülessen minden rajongónktól. Nem baj ha nem mindig pozitív a vélemény, hogyha az a szép magyar nyelv szabályainak megfelelően íródik meg, Célunk, hogy megmutathassuk minden döntéshozónak, hogy a magyar szinkron rajongói nem csak szeretik, de védik és óvják az idén 80 éves szakmát! Az esztendő végén összesítünk! Bízunk abban, hogy a következő hetekben bőséges mennyiségű #80evesamagyarszinkron születik meg!

A Magyarszinkron.hu Facebook oldalán már meg is lehet tekinteni a szinkronhoz kapcsolódó első bejegyzéseket.

Korábban írtuk:

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. civa szerint:

    Én úgy látom, még nem lehet. Se bejegyzést, se bejegyzési lehetőséget nem látok.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top