+ Média

Az ötödikes erkölcstantól a kristályos vulváig

erkölcstan

Az ötödik osztályos erkölcstan könyv 18+-os internetes oldalt ajánl a tízéves gyerekeknek – állítja a Bezzeganya blog-oldala.

Az elmúlt év tankönyvbalhéi után is meglepő a felfedezés, amiről a blog tájékoztatja olvasóit:

Az ötödik osztályos erkölcstan könyv 18+-os internetes oldalt ajánl a tízéves gyerekeknek. Tegnap átlapoztam az erkölcstankönyvet (5. osztály), és a 9. oldalon, a lap alján találtam egy hivatkozást, ami egy személyiségteszt kitöltésére utalt. Természetesen felkeltette a szakmai érdeklődésemet, hogy milyen személyiségtesztet ajánlgatnak a tízéves gyerekeknek. Beírtam az ajánlott neon.hu oldalt és elakadt a lélegzetem… Az első, és egyben nyitó oldalon az a hír fogadott, hogy a pornóipar milyen új tapasztalattal gazdagodott a filmek készítésével és jövőbeni értékesítésével kapcsolatban, mármint mennyivel egyszerűbb az aktusorientált világban 3D-s, érintésre nyögő és élvező szexrobotot alkotni és alkalmazni.

A mai híranyagban található magát két évig férfinak álcázó nő, Nicki Minaj hasonmás, stb. Természetesen Love&Sex menü is található az oldalon, mely többek között szól arról, hogy vajon a fogamzásgátló tabletta megöli-e a nemi vágyat, illetve milyen fura cuccok kellenek a szexhez: pl. szilikon mellbimbó és/vagy mélytorokspray. Nem ragozom tovább. Ráadásul az idézett személyiségtesztek minden tudományos pszichológiai ismeretet nélkülöznek. A személyiségteszt szóra rákeresve már azt is tudjuk, hogy Miley Cyrus már a tévébe is meztelenül jár.

Úgy érzem, hogy nem 10-11 éves gyerekeknek való tartalmat ajánlott a könyv, ráadásul az erkölcstan könyv – Magyarország Kormányának támogatásával.

***

…és itt vége is lehetne a történetnek, ha az új és kísérleti tankönyvekből nem kerülnének elő újabb és újabb „érdekességek”. A fentebb vázolt „baki” felfedezéséhez tényleg szükség volt némi szülői kíváncsiságra, de voltak eddig is meghökkentő felfedezések.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top