+ Zene

Új lemezeihez vár dalokat Céline Dione

céline dione

Még csak most kezdjük kapni a dalokat. A kapu mindenki számára nyitva áll. Bármilyen szerző és zeneszerző elküldheti nekem a művét – nyilatkozta Celine Dion.

Minden zeneszerzőtől számít új dalokra Céline Dione kanadai énekesnő, aki férje betegsége ellenére két új lemezt, egy francia és angol nyelvűt is készít a közeljövőben.

Még csak most kezdjük kapni a dalokat. A kapu mindenki számára nyitva áll. Bármilyen szerző és zeneszerző elküldheti nekem a művét

– mondta pénteken a világsztár az RTL francia kereskedelmi rádiónak adott interjúban. Azt is elmondta, hogy jövőre egy francia, 2017-ben pedig angol nyelvű lemezt szeretne megjelentetni.

A lényeg, hogy olyan dalok legyenek, amelyekkel új célokat érhetek el, fejlődhetek, jól érezhetem magam, amelyek szenvedélyeket váltanak ki be belőlem, mert tényleg szeretném folytatni az előrelépést.

A 47 éves kanadai énekesnő ismét fellép Las Vegasban, egy évvel azután, hogy felfüggesztette minden művészi tevékenységét azért, hogy rákban szenvedő férje mellett állhasson és három gyermeke nevelésének szentelhesse magát.

A világsztár 73 éves férjét és menedzserét, René Angélilt 2013 decemberben műtötték torokrákkal. A férfinál már 1999-ben is diagnosztizáltak torokrákot, amelyből azonban akkor néhány hónap múlva kigyógyult. Céline Dione 12 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 38 éves René Angélillel, aki előbb az impresszáriója, majd – 1994-ben – a férje lett, és három gyermekük született.

Folytatom a szakmámat, amennyire csak lehetséges. De egyelőre még nem tudom megmondani, hogy kivel fogok dolgozni.

Céline Dione 2003 márciusban írt alá hároméves szerződést a 4300 férőhelyes Las Vegas-i Caesars Palace-szal, amelyet két évvel meghosszabbítottak. Öt év alatt közel 3 millióan látták hétszáz koncertjét. A 2011-től érvényes szerződése szerint 2019-ig évente 70 koncertet kell ott adnia.

Céline Dione francia nyelvű lemezt utoljára 2012-ben adott ki Sans attendre címmel, angolul pedig 2013-ban jelent meg Loved me back to life című albuma.

Pályafutásának kezdete óta az énekesnő 200-230 millió lemezt adott el, turnéi során – a Las Vegas-i koncertek közönségét nem számítva – a világ 93 városában több mint hárommillió ember előtt lépett fel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top