+ Média

Reszkessenek az újkori honfoglalók, előálltak a debreceni harcosok

Símaszkos szélsőségesek vonultak ki a debreceni Nagyállomáshoz, hogy megmutassák: nincs esélyük az újkori honfoglalóknak. Míg a Migration Aid ételt és vizet oszt a menekülteknek, a Debreceni Migráns Figyelő nevű csoport terepszemlét tart.

Símaszkos szélsőségesek kisebb csoportja gyűlt össze a debreceni Nagyállomáson tegnap délután. Az akcióról a Debreceni Migráns Figyelő nevű oldalra képet is feltöltöttek, ami mellé azt írták, céljuk az, hogy éreztessék az emberekkel: a hazafiak készenlétben vannak, nem csak újkori honfoglalókkal vannak körülvéve, hanem harcos magyar férfiakkal is, akik nem adják sem a városukat, sem a hazájukat – írja a 4024.hu.

A 4024.hu egyik olvasója vette észre a Debreceni Migráns Figyelő csoportban megosztott fotót, amin öt símaszkos és kitakart arcú férfi pózol a Nagyállomás előtt. A kép melletti szövegben az áll, azért mentek oda, hogy feltérképezzék a környéket.

Érezhetik az emberek, hogy a Hazafiak készenlétben vannak, nem csak újkori honfoglalókkal vannak körülvéve, hanem HARCOS MAGYAR FÉRFIAKKAL IS!

A magukat harcosoknak nevező csoport tagjai 20-30 menekültet számoltak össze az állomáson.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top