+ Életmód

Evészavaráról vallott az énekesnő

alanis morissette

Alanis Morissette nemrég egy egészséggel foglalkozó magazinnak adott interjút, amelyben más függőségekhez hasonlította saját problémáját

Keresés a weben

Alanis Morissette nemrég egy egészséggel foglalkozó magazinnak adott interjút, amelyben más függőségekhez hasonlította saját problémáját.

A legnagyobb kérdés az volt számomra, hogy mit jelent a józanság az evés terén. Ha az embernek problémája van az alkohollal, akkor kerüli a kocsmákat; ha pedig heroinfüggőséggel küzdesz, akkor a közelébe sem mész. De enni muszáj, csak annyi túlevés meg koplalás után nagyon nehéz visszaállni a rendes, normális étkezéshez

– mondta az énekesnő, aki hosszú évek óta küzd a bulimiával – írja az NME. Az énekesnő arról is beszélt, hogy a helyes étrend megtalálásával mennyivel jobbá vált az egészsége, például a tejtermékek elhagyásával elmúltak az allergiás reakciói, a zöldségektől pedig jobban alszik és kevésbé rosszkedvű – így az étel egyfajta gyógyszerként is funkcionál az ő esetében.

Alanis Morissette legsikeresebb nagylemeze 20 évvel ezelőtt jelent meg Jagged Little Pill címmel, amelyet idén egy exkluzív, 4 lemezes változatban újra kiadnak. A nagylemez itt hallgatható meg:

https://youtu.be/FJsk8zNaAoQ

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top