+ Film

Spielberg nagy elhatározásra szánta el magát

spielberg

A filmrendező egyik barátja arról mesélt a The Daily Mailnek, hogy Spielberg nagyon megkedvelte a hajózást és szeretne több időt tölteni a tengerek felfedezésével.

Steven Spielberg eladja 184 millió dolláros (51 milliárd forintos) jachtját, mert egy nagyobbra van szüksége – számolt be a hétvégén a Business Insider.

A The Seven Seas elnevezésű, 85 méter hosszú jacht helyett egy olyan hajót szeretne a hollywoodi filmmogul, ahol egy kicsit több a hely.

A filmrendező egyik barátja arról mesélt a The Daily Mailnek, hogy Spielberg nagyon megkedvelte a hajózást és szeretne több időt tölteni a tengerek felfedezésével, de néhány barátját is magával akarja vinni. Ezért nagyobb tengerjáróra van szüksége.

Az Oceanco holland hajóépítő műhelyből kikerült The Seven Seas minden kényelemmel fel van szerelve. A fedélzeten úszómedence, 4,5 méteres üvegfal, amelyre filmet lehet vetíteni, helikopter-leszállóhely, tornaterem és masszázsszoba is található. A fő lakosztályon kívül két VIP-lakosztály, két kétágyas kabin és egy franciaágyas kabin is van a hajón, amelyen összesen tucatnyian alhatnak kényelmesen.

A rendező jelenleg havi 1,2 millió dollárért (335 millió forintért) adja bérbe a jachtot.

Spielberg új hajója 91 méter hosszú lesz és a becslések szerint 250 millió dollárból (70 milliárd forintból) épül.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top