+ Film

Nézd meg Tarantino új filmjének első előzetesét!

tarantino

Quentin Tarantino nyolcadik játékfilmje érkezik jövő év elején, amelynek most megérkezett az első előzetese.

Quentin Tarantino nyolcadik játékfilmje érkezik jövő év elején, amelynek most megérkezett az első előzetese.

Quentin Tarantino filmje 2016 januárjában érkezik a mozikba, a The Hateful Eight című film forgatókönyvét is a rendező írta. A főbb szerepekben Channing Tatum, Samuel L. Jackson és Kurt Russel lesz látható; Tarantino pedig ezúttal a havas westernek sorát gyarapítja majd.

A filmet a rendező bevallása szerint western TV-filmek ihlették. Samuel L. Jackson hatodszorra fog Tarantino-filmben szerepelni, de Tim Roth és Michael Madsen is veteránnak számítanak a rendező filmjeiben, utóbbi két színész ráadásul pont a Kutyaszorítóban című Tarantino-filmben szerepelt utoljára együtt.

A film készítése körül volt balhé rendesen:

Először akkor merültek fel problémák, amikor a film címének 2012-es bejelentését követően az interneten kiszivárogtatták a Hateful Eight forgatókönyvét. Ezen a rendező olyannyira felbőszült, hogy sokáig forrongva, mint valami az internet népére lesújtó kozmikus revans, azzal fenyegetőzött, hogy már kedve sincs megcsinálni a filmet. A kedélyek végül lecsillapodni látszottak miután Tarantino élőben közvetített olvasópróbát tartott Los Angelesben, a film nyolc címszereplőjét alakító színészek részvételével.

A film előzetese:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top