+ Film

Nézd meg Tarantino új filmjének első előzetesét!

tarantino

Quentin Tarantino nyolcadik játékfilmje érkezik jövő év elején, amelynek most megérkezett az első előzetese.

Keresés a weben

Quentin Tarantino nyolcadik játékfilmje érkezik jövő év elején, amelynek most megérkezett az első előzetese.

Quentin Tarantino filmje 2016 januárjában érkezik a mozikba, a The Hateful Eight című film forgatókönyvét is a rendező írta. A főbb szerepekben Channing Tatum, Samuel L. Jackson és Kurt Russel lesz látható; Tarantino pedig ezúttal a havas westernek sorát gyarapítja majd.

A filmet a rendező bevallása szerint western TV-filmek ihlették. Samuel L. Jackson hatodszorra fog Tarantino-filmben szerepelni, de Tim Roth és Michael Madsen is veteránnak számítanak a rendező filmjeiben, utóbbi két színész ráadásul pont a Kutyaszorítóban című Tarantino-filmben szerepelt utoljára együtt.

A film készítése körül volt balhé rendesen:

Először akkor merültek fel problémák, amikor a film címének 2012-es bejelentését követően az interneten kiszivárogtatták a Hateful Eight forgatókönyvét. Ezen a rendező olyannyira felbőszült, hogy sokáig forrongva, mint valami az internet népére lesújtó kozmikus revans, azzal fenyegetőzött, hogy már kedve sincs megcsinálni a filmet. A kedélyek végül lecsillapodni látszottak miután Tarantino élőben közvetített olvasópróbát tartott Los Angelesben, a film nyolc címszereplőjét alakító színészek részvételével.

A film előzetese:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top