+ Média

Választ az internet népe

Dancsó Péter

Vasárnap lezárul a Ki Mit Tube első szakasza, és kiderül, hogy ki lesz az, aki 10. zsűritagként, az internet népét képviselve, Magyarország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyének ítésze lehet.

Vasárnap lezárul a Ki Mit Tube első szakasza, és kiderül, hogy ki lesz az, aki 10. zsűritagként, az internet népét képviselve, Magyarország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyének ítésze lehet.

A Ki Mit Tube-ot idén két szakaszra osztották a verseny szervezői, hogy még nagyobb hatalmat adjanak a népnek: a július 22-én indított és vasárnap lezáruló zsűri-kutató szakaszban, bárki jelentkezhetett zsűritagnak, hogy olyan arcok mellett képviselhesse az internet népét, mint Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja, Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert, László Viki, Szirmai Gergő és Unfield. A nevezőknek bő két hetük volt arra, hogy egy tavalyi Ki Mit Tube videót értékeljenek, és kritikájukat feltöltsék a verseny honlapjára, majd várják a netezők szavazatait.

Az internet népe három nevezőt juttathatott tovább, és – talán nem véletlenül –, a legismertebb arcok örülhettek. A zsűri-kutató döntőjébe a hazai YouTube-szcéna legnagyobb sztárja, az 570 000 feliratkozóval büszkélkedő Dancsó Péter (13 761 szavazat), a csaknem 90 000-es YouTube-tábort maga mögött tudó Varazslo Pioneer Zsolt (4 182 szavazat), illetve a filmek, sorozatok és tévényilatkozatok újraszinkronizálásával befutott Radics Peti (3 704 szavazat) került.

A döntőben a három továbbjutó egy-egy videót tölt fel a verseny honlapjára az általa legfontosabbnak tartott öt YouTube videóról, és újra várja az internet népének szavazatait vasárnap éjfélig. Az augusztus 10-én, hétfőn megnevezett győztes a zsűri teljes jogú tagjává válik, és a Ki Mit Tube augusztus 18-án induló második szakaszában már ő is értékeli a beérkező produkciós videókat és véleményvezérként mindent megtesz azért, hogy az internet népe az ő kedvenceit támogassa

A Ki Mit Tube-ról

A 2015-ös Ki Mit Tube az ország legnagyobb, a YouTube-on futó online versenye. A verseny főtámogatója a Vodafone. A telekommunikációs cég a projekt felületeinek tulajdonosa és alkotóként is aktívan közreműködik a Ki Mit Tube közösségi projektben. A Ki Mit Tube formátumának kifejlesztéséért és a verseny teljes körű lebonyolításáért a Red Lemon Content felel. A projekt designját és weboldalát a Mito készítette. A teljes versenyfolyamat a www.kimittube.hu oldalon követhető. A projekt szakmai partnere a Google, médiapartnere a 444.hu. Együttműködő partnerek a YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó ügynökségek (MCN-ek) így a Special Effects Media és a Star Network, míg a Ki Mit Tube Youtube csatorna menedzsment feladatokat a BugTV végzi. A projekt pr feladatait a Red Lemon Content felkérésére a RedAction látja el.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top