+ Ökológia

Napelemes rendszerekkel akár 0 Ft lehet az áramszámla

enhome

Az enHome szakértői teljes körű, kulcsrakész megoldásokat kínálnak az egész országban, a tervezéstől az üzembe helyezésig mindent elintéznek, kulcsrakész napelemes rendszereik pedig már bruttó 1 200 000 Ft-tól bárki számára elérhetőek.

A megújuló energiaforrásoknak és a korszerű berendezéseknek köszönhetően környezetbarát módon bárki meg tudja termelni a háztartása számára szükséges energiát. A napelemes rendszer a legjobb választás, ha Ön is önállóan szeretne gondoskodni otthona villamosenergia-ellátásáról.

Az európai energiapiac átalakulásának egyik fő iránya a helyi, ún. decentralizált energiaellátás térnyerése, vagyis az energiafogyasztók egyúttal energiatermelővé is válnak. Magyarországon európai viszonylatban magas a napsütéses órák száma, így a kedvező környezeti feltételeknek köszönhetően hazánkban is népszerű technológia a napelem, melynek segítségével száz százalékban zöld áram termelhető.

enhome

A szakember installálja a napelemet

Napelemek segítségével Ön is megtermelheti a háztartása számára szükséges áramot

A napelemek a napsugárzást közvetlenül villamos energiává alakítják az úgynevezett fotoelektromos hatás révén. A folyamatért a panelekben elhelyezett félvezető-réteg – leggyakrabban szilícium – felelős. A rendszer fontos eleme az ún. inverter, amely a napelem által előállított egyenáramot a háztartási készülékek számára hasznosítható váltakozó árammá alakítja. A napelemes rendszert a saját villamosenergia-fogyasztás kiváltására érdemes méretezni.

enhome

Fűtésszabályozó

enhome

enHome – a napelemes megoldások szakértője

A tavalyi évben az országos piacra lépő enHome azt a célt tűzte maga elé, hogy a megújuló energiaforrásokat hasznosító, valamint az energiahatékonyságot növelő technológiákat minél szélesebb körben elérhetővé tegye Magyarországon.

Az enHome élen jár a napelemes rendszerek kiépítésében, az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport támogató szakértelmével biztos partnerként nyújtanak segítséget. Szakértőik teljes körű, kulcsrakész megoldásokat kínálnak az egész országban, a tervezéstől az üzembe helyezésig mindent elintéznek, kulcsrakész napelemes rendszereik pedig már bruttó 1 200 000 Ft-tól bárki számára elérhetőek.

Ha szeretne többet megtudni a napelemes rendszerekről, illetve érdekli, hogy mennyi energiát és pénzt spórolhat a jövőben, kérje az enHome személyre szabott, ingyenes ajánlatát!

www.enhome.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top