+ Film

Mégis bemutathatják itthon a botrányrendező legújabb filmjét

Szégyentelenek

Hamarosan Magyarországra is megérkezik Larry Clark legújabb filmje, a Szégyentelenek, mely először a legmagasabb korhatár kategóriába került.

Larry Clark legújabb filmjét, a Szégyenteleneket (The Smell of Us) hazánkban az ADS Service forgalmazó készült bemutatni. Ám ahogy arról korábban hírt adtunk, az alkotás a legmagasabb, VI-os korhatár kategóriába került, így a közlemény szerint veszélybe került a film hazai bemutatója. Július 28-án kiderült, hogy mégis vetítésre kerül a magyar mozikban a Szégyentelenek.

Hamarosan érkezik a mozikba Larry Clark Szégyentelenek (The Smell of Us) című filmje. Az alkotás először a legmagasabb, VI-os korhatár kategóriát kapta, ám végül a bizottság visszasorolta, így a film „Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott” korhatár jelzéssel fog mozikba kerülni azzal a kiegészítéssel, hogy káros magatartásmintát közvetít.

olvasható az ADS Service Facebook oldalán. A Szégyentelenek egy párizsi deszkás banda mindennapjaiba enged betekintést. A rendező, Larry Clark kedvenc témái a drogok, a fiatalok és a szex. A direktor a Ken Park és a Kölykök című drámájával vált ismertté, és került be a botrányrendezők díszes társaságába.

Íme a káros magatartásmintát közvetítő, kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott Szégyentelenek előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=vr8sP3B9RTU

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top