x

Mégis bemutathatják itthon a botrányrendező legújabb filmjét

Szégyentelenek

Larry Clark legújabb filmjét, a Szégyenteleneket (The Smell of Us) hazánkban az ADS Service forgalmazó készült bemutatni. Ám ahogy arról korábban hírt adtunk, az alkotás a legmagasabb, VI-os korhatár kategóriába került, így a közlemény szerint veszélybe került a film hazai bemutatója. Július 28-án kiderült, hogy mégis vetítésre kerül a magyar mozikban a Szégyentelenek.

Hamarosan érkezik a mozikba Larry Clark Szégyentelenek (The Smell of Us) című filmje. Az alkotás először a legmagasabb, VI-os korhatár kategóriát kapta, ám végül a bizottság visszasorolta, így a film “Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott” korhatár jelzéssel fog mozikba kerülni azzal a kiegészítéssel, hogy káros magatartásmintát közvetít.

olvasható az ADS Service Facebook oldalán. A Szégyentelenek egy párizsi deszkás banda mindennapjaiba enged betekintést. A rendező, Larry Clark kedvenc témái a drogok, a fiatalok és a szex. A direktor a Ken Park és a Kölykök című drámájával vált ismertté, és került be a botrányrendezők díszes társaságába.

Íme a káros magatartásmintát közvetítő, kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott Szégyentelenek előzetese:Nincs hozzászólás

Írd le a véleményed!