+ Zene

Itt a legújabb zenei fesztivál, amin a csönd lesz a főszereplő

mátraalja fesztivál

A zenei produkciók mellett palóc ételkülönlegességekkel is készülnek, debütál a legújabb fociőrület, a BillBall és Pásztóról indul el szombaton a Világ csendje.

Színvonalas zenei felhozatallal készül a debütálásra a pásztói Mátraalja Fesztivál, az ország legfiatalabb könnyűzenei fesztiválja augusztus 8-án és 9-én.

A szervezők tájékoztatása szerint az ország legnépszerűbb előadói lépnek fel a pásztói strandon, ott lesz Majka és Curtis, a Wellhello, Gáspár Laci, Byr Alex és az Intim Torna Illegál is.

A zenei produkciók mellett palóc ételkülönlegességekkel is készülnek, debütál a legújabb fociőrület, a BillBall és Pásztóról indul el szombaton a Világ csendje.

A közös hallgatást az ötletgazda, Lukáts Andor színművész indítja el, célja, hogy próbáljuk megérteni egymást, figyelni a másikra, hogy ezzel tegyük egy kicsit jobbá a világot. A Világ csendje kezdeményezéshez csatlakozott Ruffec városa is, a Mátraalja Fesztivál helyszínén élőben kapcsolják a francia testvértelepülésen csendbe burkolózókat. A fesztivál megnyitóját követően, az első koncert előtt, 14 órakor Lukáts Andor csendre invitálja a tömeget.

Bár a rendezvény csak tíz percre némul el, a szervezők és a színész biztatnak mindenkit, hogy ezen a napon minden évben hallgassanak el egy órára. Legyen ez a csend órája, amikor csak magunkra és egymásra figyelünk.

A sport- és gyerekprogramok mellett palóc szépségversenyt és sörivó versenyt is rendeznek.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top