+ Design

Itt az új drón generáció – videó 18+

drón

Az elmúlt néhány évben elképesztően népszerűek lettek a drónok. Nem túlzás azt állítani, hogy bizonyos területeken forradalmi változásokat okoztak. És ez csak a kezdet.

A drónok robbanásszerű elterjedése annak köszönhető, hogy a rájuk szerelhető kamerák olyan nézőpontot biztosítanak, amilyet korábban csak álmodni tudtunk. Ma már nincsen valamire való tömegrendezvény drón nélkül, de drónokat használnak olyan veszélyes helyeken is, ahol a beavatkozás/mentés előtti terepszemle a cél. Tavaly nagy feltűnést keltett az első művészien megkomponált drón-pornó felvétel is. (Megmutatjuk, de most nem erről van szó.)

A mostani hír az apró dolgok szerelmeseit hozhatja lázba, ugyanis már kapható az eddigi legkisebb távirányítású drón. A jelenlegi állapotában inkább csak játéknak tűnő SKEYE Nano Drone nevű távirányítású készüléket a holland TRNDlabs fejlesztette, s meglepően pontos vezérlésének köszönhetően akár az egy ember ujja helyén is képes landolni. Működtetéséhez két AAA ceruza-elem – és némi gyakorlat – szükséges. Praktikus felhasználására bizonyára nem kell sokáig várni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top