+ Életmód

Blokkhajítás, gumiégető bemutató és pajzán show Szegeden

szeged

A háromnapos zenei és látványünnep nem csak a motoros szubkultúra szerelmeseinek szól, de nem marad el a belvárosi, jelmezes motoros felvonulás sem.

Augusztus 7-én, pénteken startol Szeged óriási motoros fesztiválja és legújabb közösségi, családi együttléte. A háromnapos zenei és látványünnep nem csak a motoros szubkultúra szerelmeseinek szól: egy mediterrán városhoz méltó, sokszínű programkínálatot prezentál a város újszegedi Partfürdőjének csodálatos, árnyékos, ligetes területére.

A nagyszínpadon olyan húzónevek, kedvencek lesznek láthatók és hallhatók, mint például a Depresszió, a Paddy and the Rats vagy a Rockkalapács. A sokszínűség és szegediség jegyében pörög majd a Szeged Live Stage, ahol a város legszínesebb zenekarai villantanak: ott lesz sokak mellett a Vacsora Zsuzsival, a Tirke Honolulu, a Sonic Temple és a Sardinelli. Éjszakánként rock-disco, és kocsma-diszkó várja ropni vágyó ifjakat és örökifjakat. A három napos élményligetet vasárnap este fél tízkor a Vatafaka agro-indusztriál dob, tűz, szikra és őseredeti látványkoncertje zárja.

szeged

Természetesen nem marad el a belvárosi, jelmezes motoros felvonulás sem és az olyan sztenderdek, mint a blokkhajítás, a hangerő mérés és a gumiégető bemutató és a pajzán show. Napközben pedig féláras belépővel az ópusztaszeri emlékparkba vagy a mórahalmi MiniHungary élménytárába motorozhatnak át a fesztiválbelépő tulajdonosai.

Retropartik, éjszakai halálgömb show Gombos Attilával, megannyi élmény a szegedi nyárban! A fesztiválbelépővel a kempingezés a helyszínen ingyenes, a motorosparkoló őrzött és biztonságos lesz.

Jöhetsz motorral, babakocsival, gyalog, vagy keróval: itt a helyed!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top