+ Irodalom

Kotta és könyv: zenei főétel irodalmi körettel

kotta és könyv

Még javában tart a tiszakécskei Bach 330 rendezvénysorozat, ám úgy tűnik, a helyiek nem férnek a bőrükbe, és máris új programokkal lepik meg a kisváros lakóit.

Még javában tart a tiszakécskei Bach 330 rendezvénysorozat, ám úgy tűnik, a helyiek nem férnek a bőrükbe, és máris új programokkal lepik meg a kisváros lakóit, az ott nyaralókat meg persze mindenki mást is, aki kedvet érez ahhoz, hogy a festői Tisza-parton élvezze az irodalom és a zene különleges ízeit.

2015 augusztusa és 2016 júliusa között kerül megrendezésre a Kotta és könyv programsorozat, melynek alcíme: zenei főétel irodalmi körettel.

Miként azt a rendezvény szervezője, Cséplő Noémi elmondta:

A sorozatba több olyan fellépőt is meghívtunk, akik irodalmárként már jártak a tiszakécskei Könyvkóstoló esteken, ám most picit más arcukat is megmutathatják a közönségnek. Ugyanakkor azt is reméljük, így az érdeklődők köre szélesebb lesz, és az eddigieknél több embert tudunk közelebb hozni mind a zenéhez, mind pedig az irodalomhoz.

A rendezvénysorozatot két Edith Piaf-produkció zárja keretbe. A szervezők így kívánnak tisztelegni a 2015 decemberében épp 100 éve született énekesnő emléke előtt.

Íme a Kotta és könyv programja:

Padam: Kárász Eszter és barátai Edith Piaf-estje – 2015. aug. 1. 19.00 – Arany János Művelődési Központ Tiszakécske, Béke u. 134.

Nógrádi Gergő író, operaénekes, kántor önálló estje

Pianissimo Duo: Szakcsi Lakatos Béla és Müller Péter Sziámi közös estje

kotta és könyv

Háy Come Beck: Háy János író és Beck Zoltán (30Y) közös koncertje némi irodalommal fűszerezve

kotta és könyv

Szó és szaxofon: Esterházy Péter és Dés László estje

Varga Klári és Rusz Milán Edith Piaf-estje

A sorozat szervezője az Álomfogó Alapítvány, együttműködő partnerei az Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár, valamint a Barack Thermal Hotel és Spa.

A rendezvények támogatójeggyel látogathatóak, melyek megvásárolhatóak 2015. július 8-tól Tiszakécskén, az Arany János Művelődési Központban, vagy igényelhetőek az alábbi telefonszámon és web-helyen. A támogatójegy rendezvényenként 1000 Ft, ám aki legalább 5000 Ft-tal támogatja a programsorozatot, az összes rendezvényre érvényes VIP bérletet kap.

További információ a 20/551-3261 telefonszámon valamint a

Kotta és könyv FB-oldalon!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top