+ Színház

Megnézheti mire használják a volt Vidámparkot

Tengerember

Július 24-én egy különleges bemutató lesz a Fővárosi Állat- és Növénykert családi szabadidőparkjában, a Holnemvolt Parkban öt órakor. A Gardrób Művészeti Csoport legújabb darabját, a Tengerembert mutatják be.

Július 24-én egy különleges bemutató lesz a Fővárosi Állat- és Növénykert családi szabadidőparkjában, a Holnemvolt Parkban öt órakor. A Gardrób Művészeti Csoport legújabb darabját, a Tengerembert mutatják be.

A Gardrób Művészeti Csoport 2012-ben alakult Nagy Judit művészeti vezető kezdeményezésére. A különböző művészeti területekről érkezett, frissen diplomázott zene-, és színművészekből álló társulatunk a gyerekek, a színház, a zene és a tánc iránti szeretetből született.

Anyád a tenger, apád egy ember, így lettél te végül Tengerember.

– dalolja Hínár a kétlétű kétéltűnek, aki szeretne igaz társra lelni, de hiába úszkál a bálnával, a halakkal, tőlük sem kap választ arra, hogy ki is ő valójában.

A szárazföldre indul szerencsét próbálni.

Vajon a hangyák, a Sárkánylány, az Óriás, vagy a KisKukac lehet majd igazi segítője, hogy megtalálja önmagát és ne legyen egyedül, vagy a szépséges Boróka, aki a városból indult világgá, hogy megtudja, miért nem figyel rá senki…

Több Magyarországnyi összefüggő szemétsziget úszik a Csendes-óceánon. Tegyünk azért, hogy kevesebb legyen; termeljünk kevesebb szemetet, és hasznosítjuk őket újra! Akár úgy, hogy játékokat, bábokat, hangszereket, jelmezt és díszletet készítünk belőle. Mi az utóbbit választottuk.

– olvasható a Gardrób Csoport sajtóanyagában.

A Tengerember című élőzenés mesejátékot négyéves kortól ajánlják.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top