+ Film

Depardieu polgármester lesz

depardieu

Depardieu olyan szerepet vállalt a Marseille című filmben, ami, bár kelléktára széles skálán mozog, nem áll távol személyes alkatától: mindenáron polgármester akar lenni.

Gérard Depardieu lesz a főszereplője a Netflix internetes műsorszóró első francia sorozatának. A Marseille című nyolc részes filmben a francia világsztár a dél-franciaországi nagyváros képzeletbeli polgármesterét, Robert Tarót fogja alakítani – közölte pénteken az amerikai szolgáltató.

A 2016 első negyedévében bemutatandó széria témája a politika és a pénz viszonya lesz egy választási kampány tükrében. A forgatás augusztusban kezdőik, a főbb szerepekben Benoit Magimel, Géraldine Pailhas, Nadia Fares, Pascal Elso és Gérard Meylan lesz látható.

A Kártyavár (House of cards) parafrázisának is tekinthető francia politikai sorozat nyolc epizódját hárman rendezik: Florent Emilio Siri, Xavier Gens és Cédric Anger.

A forgatókönyvíró Dan Franck és a producer Pascal Breton arra hívták fel a figyelmet, hogy

azok, akik Kalasnyikovokat remélnek, csalódni fognak.

A sorozat ugyanis nem a marseille-i drogbandák közti csatározásokról fog szólni, hanem egy önkormányzati választási küzdelemről, amelyben a 25 éve a várost vezető Robert Tarónak (Gérard Depardieu) komoly kihívója akad a fiatal, mindenre hajlandó Lucas Barres (Benoit Magimel) személyében.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top