+ Irodalom

Utazz Steyr kisbuszban a lecsúszott alkoholista macskával!

steyr

Július 9-én 12.30-kor a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) és a Város és Folyó csoport (Valyo) bemutatja a sokat megért Steyr kisbuszt, mellyel aztán nekivágnak a Duna mentén egy zenés irodalmi túrának.

A Fiatal Írók Szövetsége bemutatja:

irodalmi roadshow indító és pólóbemutató piknik a Duna-parton

A Fiatal Írók Szövetsége a július 18-án induló nyári tábora előtt még tartogat némi meglepetést.

Július 9-én 12.30-kor a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) és a Város és Folyó csoport (Valyo) bemutatja a sokat megért Steyr kisbuszt, mellyel aztán nekivágnak a Duna mentén egy zenés irodalmi túrának. A busz egyúttal instant előadótérként is funkcionál: a benne levő hangosítás, projektor és más kiegészítők a busz megállása után azonnal művészeti performanszokra alkalmas színpaddá léptetik elő az addig az utazást szolgáló járművet. A busz a turné végén a FISZ nyári irodalmi táborába érkezik, a visegrádi Mogyoró-hegyre. A pikniket követően pedig azonnal elindul, hogy Pozsonytól Visegrádig több mint 200 km-en keresztül szállítsa az irodalmat.

A buszindító piknikkel egy időben bemutatják a FISZ új pólóit is, melyek kreatív munkájáért Nagy Norbert felel. A pólók egyelőre még sehol nem kaphatók, a tábor előtt frissen csak a pikniken lehet megvásárolni a lecsúszott alkoholista macskát vagy a vérengző medvét ábrázoló új FISZ-ruhadarabokat. Ízelítőként csatolva néhány fotó, amelyeken fent Kalapos Éva Veronika, Szilágyi Zsófia, Csepregi János és (lent) Szőllőssy Balázs voltak a modelljeink, a gyerekhadat Fehér Áron és Dani Höfle Anna alkották. A fotók Markó Dániel munkái.

Helyszín: Lánchíd budai hídfő, ideiglenes villamos-végállomás

Időpont: 2015. július 9. 12.30

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top