+ Ajánló

Mától látható a Terminátor 5

terminátor5

A lényeg, hogy Kyle Reese (Jai Courtney) visszamegy az időben, ahol Sarah Conorral (Emilia Clarke) és a papának becézett T-800-as terminátorral közösen próbálják megsemmisíteni a Skynetet, még a létrejövetele előtt

Az előző két csúfosan megbukott Terminátor rész után  a Terminátor 5 bővelkedik vicces, látványos és akció dús elemekben.

A történetünk ott kezdődik, hogy Sarah Connor fia, John Connor (Jason Clarke) vezérlésével az emberiség a végső csatába vonul a gépek ellen, -írja a kultography.blog.hu, kritikusa Mádai Adrienn.

A lényeg, hogy Kyle Reese (Jai Courtney) visszamegy az időben, ahol Sarah Conorral (Emilia Clarke) és a papának becézett T-800-as terminátorral közösen próbálják megsemmisíteni a Skynetet, még a létrejövetele előtt. Mindeközben van időutazás, családi összeborulás, majd családi kiborulás, rengeteg akciójelenet, és megtudjuk azt is, milyen amikor Schwarzenegger párosodásra biztatja az ember lányát.

Szintén pozitívuma a filmnek, hogy úgy él társadalomkritikával, hogy nem érezzük erőltetettnek. A 21. század emberének okostelefon, táblagép, számítógép és leginkább internet függőségét úgy tolja az arcunkba, hogy igazából csak bólogatni tudunk, a kritika ugyanis jogos. A színészi játékra se lehet panaszkodni, Taylor jó gárdát válogatott össze. Az igazi nagy dobás azonban kétségkívül Arnold Schwarzenegger, aki fiatalabb önmagával is harcol a film elején, amitől a rajongói valószínűleg elalélnak a mozitermekben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top